TV4ever opdateret

Stevens billede
Af Steven den 18. apr 2016.

Virker til flere stationer end nogensinde. Sorterer reklamer fra.

4 minutters slam efterfulgt af 3½ minuts evigt ens reklamer. Hvilken straf!

"Hvorfor virker SVT ikke?"

Det gør det nu. Vi har opdateret, så det understøtter SVTs nye metadataformat.

"Hvad med de oplæste undertekster på DR?"

Dem kan du i endnu højere grad styre uden om nu!

"Hvad med support for TV3 Play?"

Så gerne. Vi kom også uforvarende til at lave DEN FEDESTE ADBLOCKER TIL TV3 NOGENSINDE.

Hvis man nu skal se Dyreværnet anbefaler vi nu, i vægtet rækkefølge:

  1. Køb et Viaplay-abonnement (gerne med en Chromecast), 79 kroner pr. måned.
  2. Optag med TV4ever. Du får hele afsnittet i bedste kvalitet, reklamefrit.
  3. Se det på TV3s hjemmeside. For hver 4 minuts program kommer der 3½ minuts ulidelige reklamer. En rimelig straf, hvis du vil se Paradise, men lidt synd hvis du vil se små hundehvalpe blive reddet af helgenagtige kvinder.

TV4ever er stadig det førende program for skandinavisk tv-optagelse.

Ændrede min holdning: 
0
Velargumenteret: 
0

Kommentarer

Kommer TV 4 Play med på et tidspunkt?

Martin Ls billede

Tænker du på tv4play.se ?

Hej ja det gør jeg, da det er en kanal der viser rigtigt meget.

Martin Ls billede

Jeg skriver den på ønskelisten :)

Martin Ls billede

TV4 Play er nu understøttet af TV4ever BETA

Johan Johansens billede

Hmmmmm.... ser ud til at TV3play er blevet til ViaFree ! Og det virker ikke :( Har ellers opdaget, at ViaFree i Se og No har flere US serier, så det ville være så nice, hvis den kommer op og køre :)

Martin Ls billede

Tak for info. Det må lige være sket for nylig, for det virkede før sommerferien. Jeg kigger på det en af dagene.

Martin Ls billede

Der er nu support for Viafree i version 0.2.7.8.

Martin Ls billede

Og nu også viafree.no og viafree.se !

Dog ikke for regionsblokerede programmer.

Allerførst en stor tak for TV4ever, som jeg har haft stor glæde af.
Lige her til aften har jeg dog bemærket, at det ikke længere er muligt at vælge andre DR-kanaler end DR1 (Live), og en evt. timer-indstilling ændrer ikke på det. Uanset, hvor man klikker (DR2/3/K m.v.), forbliver optageren i venstre side på DR1 Live. Man kan dog fortsat godt sætte et historisk program til optagelse på de forskellige kanaler.
På forhånd tak.

Martin Ls billede

Du har helt ret - der sneg sig en fejl ind ved tilføjelsen af Viafree som påvirkede DR live optagelser. Det er rettet nu i 0.2.8.0.

Hanss billede

Kan man være så heldig at der kommer Viaplay.dk support?

Martin Ls billede

Man skal aldrig sige aldrig, men Viaplay krypterer videoerne ligesom fx Netflix, så umiddelbart er der ikke de store chancer desværre.

Jamen , så er TV4ever vel egentlig mere et video grabber værktøj end det en optager, siden krypterede videoer er en udfordring?

Krypterede videoer har aldrig stoppet diverse optagere (ihvertfald ikke skærm optagere)
- I TV4ever app'en under "Jura og privatliv oplyser i, at det har været lovligt at optage siden VHS'ens spæde tid såfremt det er til privatbrug, hvilket er helt korrekt, men det giver jo brugerne af jeres app det indtryk, at det helt lovligt at hente videoere ned fra alle sider via. jeres app... Men da det jo sådan set er source filer til videoer brugerne henter ned (formentlig bare med udskiftet container så fil-typen fremstår anerledes) så er der jo mange steder på nettet de kan downloade ulovligt, men i god tro da jeres app kan opfattes som en optager?

Burde i ikke gøre det mere tydeligt for brugerne, hvordan denne app henter videoer fra nettet?

Mvh.
Ronnie

Martin Ls billede

Siden omkring 2013 har de fleste fjernsyn kunnet optage på en USB-pind. Det er nyttigt til fx at optage slutningen af en film hvis klokken er for mange. Men optager fjernsynet? Ja, det gør det da. Er det en skærmoptager? Nej. Men optagelserne havner som rå TS-filer på USB-pinden.
TV4ever har optaget på samme måde siden 2016.

Altså TV4ever er en genial app, jeg benytter den rigtig tit, men vil stadig definere det som en graber, da videoer med en varighed på 30 - 40 minutter kan hentes ned på 5 minutter med lidt medvind... Det tager jo en time at optage en video der vare en time, det er jo logik.

- Men er da lydhør for evt. nye optage teknikker jeg ikke er bekendt med, og hvilke metoder i brugere til at hente diverse videoere 70% hurtigere end videoernes varighed reelt er, og katagorisere det som opagelser?

Er blot nysgerrig :)

Martin Ls billede

Juraen benytter ikke ordet optagelse, her er det hele blot kopier. Vi kalder det at optage af tre grunde: 1) Vi betragter TV4ever som den moderne tids svar på en videooptager, 2) Det er en term som alle mennesker kan forholde sig til uanset alder (vi har en del ældre brugere), og 3) TV4ever bruger flere forskellige måder at optage på afh. af kilden. Du må i Danmark og i de fleste andre lande lave kopier til eget brug. Optagehastigheden er underordnet. Jeg havde engang en dobbelt kassebåndoptager, den kunne lave en kopi af et bånd på nogle minutter. Og må en fotokopimaskine kopiere en bogside hurtigere end man kan læse den?
 

Kan se din pointe med den dobbelt kassebåndoptager, og har nu en ide om hvad denne (iøvrigt fantastiske app) egentlig gør... Men uden det skal gå op i for meget ordspil og leg med ord, så er kopiering af bånd, bøger osv. stadig blot kopier, og ja man må vidst godt kopiere en cd eller DVD film man har købt til privatbrug, men når det kommer til kopiering af videoer fra f.eks TV 2 PLAY, så er vi vel derude hvor det juridisk set er ulovligt, i er vel bekendte med copyright loven?

- Ikke at jeg giver to potter pis for hverken lov, jura, tredjeparts indhold ELLER copyright, hvad end det så gælder downloading, kopiering eller optagning af videoer, jeg er overtræder ALLE love / regler iht. downloading af videoer på nettet, bare jeg får de videoer jeg vil have fingre i...!

Så det ikke fordi jeg har nogle skrupler hvad det angår, kan bare godt lide at vide hvordan diverse hjælpe værktøjer til hentning af videoer, rent faktisk hænger sammen, da jeg selv har stor passion for emnet. Men vil egentlig gerne tilslutte mig din egen definering af TV4ever, og blot se det som den moderne tids svar på en videooptager (godt formuleret)

- Nåh, nok om det, vil høre om noget helt andet... Ville høre om der evt. er nogle muligheder eller snedige tricks i TV4ever, for at ændre kommando scripted til at kopiere til .mp4 i stedet for .ts ?

Jeg har en kanal på YouTube www.youtube.com/JunkiesTube som jeg tit redigere Promo, Trailer og Bokse video til, og meget af video materialet jeg bruger er hentet fra nettet, men de fleste redigerings programmer er ikke særlig modtagelig for .ts filer især ikke .mkv, så tænkte om der var en mere omstændig måde TV4ever kan tvinges til, at ændre formattet eller bare containeren så formattet teknisk set er uændret...?

Ps. Hvis du evt. ligger inde med nogle gode fifs til, at hente videoer på nettet, hvad end det så er tips til software eller manuel hentning ,så er jeg meget interesseret :)

Mvh. Ronnie

Stevens billede

ts->mp4:

Let metode, Avidemux: https://oqipo.dk/saadan-klipper-du-en-videooptagelse-til

Som kommandolinje på en Windows med ffmpeg installeret, grov idé: "C:\Program Files (x86)\WinFF\ffmpeg.exe" -y -i "E:\gammelt\boksebrag.ts" -c copy -bsf:a aac_adtstoasc  "E:\gammelt\boksebrag.mp4"

Du kender måske ffmpeg fra https://oqipo.dk/sadan-optager-du-tv-med-ffmpeg

Vi drømmer om at bygge ffmpeg ind i TV4ever. Men det tager formentlig 50 timer som ingen endnu har meldt sig som sponsorer af.

Jeg kan stadig ikke se Sverige og Norge. Er det noget med, at det er fordi jeg har Waoo? Kan I gøre noget ved det?

Martin Ls billede

Har du sikret dig at den er opdateret til version 0.3? Jeg tror ikke det har noget med Waoo at gøre.

Kan ni dra nytta av denna .dl [https://aajanki.github.io/yle-dl/index-en.html] för finska Yle ?

Stevens billede

Tack så mycket. TV4ever Beta supporterer redan YLE. Om några veckor kommer TV4ever at supportere YLE, NDR, ARD.

Toppen, toppen, jag väntar med spänning, tack !

Martin Ls billede

Betaversionen af TV4ever kan nu optage fra YLE!

Hej
Jeg kan ikke finde et link jeg kan download TV4ever fra jeg har installeret Crome

Stevens billede

Prøv http://tv4ever.net eller http://tv4ever.dk

Den ene virker hurtigere end den anden.

Jeg kan optage andre programmer på NRK, men ikke Greyzone:
https://tv.nrk.no/serie/greyzone/sesong/1/episode/5

Er det noen spesiel grunn til det?

Kan heller iikke optage Team Ingebrigtsen på nrk.no

Martin Ls billede

Det virker fint nok her. Har du prøvet igen?

PS. Har også svaret via appen.

Jeg kan ikke optage noget på viaplay med jeres software?
Nu har jeg endda lige brugt 99 kr på abonnementet

Stevens billede

På forsiden af https://tv4ever.net/ står der hvilke kanaler/sites TV4ever helt sikkert understøtter. Viaplay er ikke i blandt.

TV4ever understøtter dog mange tusinde flere sites end dem på forsiden. Men åbenbart ikke Viaplay.

Nuvel.

Viaplay er dog stadig pengene værd. De har mange fine film og serier. Lad straks anbefale Sicario, Call Me by Your Name, Her, Meet John Doe.

Som noget særlig nyttigt kan du på Viaplay sortere filmene efter karakter. De beskytter en mod meget fejlinvesteret tid:

https://viaplay.dk/film/action?sort=highest_ratings

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.