Ah, snart skal menneskene blot leve af maskinernes frugter... I hvert fald 1% af menneskene.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 15. august 2016 - 7:14 [6]

Ah, snart skal menneskene blot leve af maskinernes frugter... I hvert fald 1% af menneskene.

https://www.engadget.com/2016/08/10/adidas-speedfactory-atlanta/ ⟲

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Hvis bartendere bliver robotter, bliver en bar et møde om en blank væg med 30 slanger og 3 sikkerhedsvagter (til at holde styr på de automatbrugende børn) og 1 rengøringsassistent (til at rydde op efter dem) http://nordic.businessinsider.com/likelihood-of-your-job-being-taken-over-by-robots-2016-8 ⟲


     Malthe Høj-Sunesen
    s billede

Mit håb, med en uddannelsesbaggrund i robotteknologi, er, at robotter vil nødvendiggøre et paradigmeskift i samfundet, hvor borgerløn går fra at være en socialistisk drøm til at være en nødvendighed.

Jeg har intet imod at lave et stykke arbejde som samfundet nyder godt af, forudsat at hele samfundet nyder godt af det. OgsĂĄ selvom de ikke alle yder noget som sĂĄdan.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Udfordringen ligger ikke så meget i at observere det logiske ved borgerløn som en måde at distribuere den meget nødvendige købekraft til robotternes produktion, som i hvordan pengestrømmen skal skrues sammen. Hvordan skal en megafabrik bidrage til at forbrugere på den anden side af jorden får disponible likvide midler?

Forestillingen om at det udligner sig gennem samhandel med hvad hver region er gode til, holder ikke nĂĄr der er overskud af potentiel arbejdskraft over alt, og transporten af de fleste varer kun er en beskeden del af prisen.


     Martin Møller Skarbiniks Pedersen
    s billede

det bliver life as a service

Steven Snedkers billede

"Den gode nyhed: Vi skal ikke være bange for at robotter tager vores job. Den dårlige nyhed: Det gør nyttejob og frivillige allerede." https://twitter.com/MaksBitter/status/765482754989359104 ⟲

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
đź‘Ť

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.