Se det på nettet

Red Bull Ultimate Rush

Motocross-surfing (stream/optag) (8,3 IMDB). Hvis sportssæsonen har været lidt flad, kan du altid spæde til med lidt imponerende sportsgrene.

Der er mindst 60 afsnit hos Red Bull.

Masser af hektiske elektriske trommer og bydende mandestemmer, der afløses af svulmende sejrsmusik, når det går godt.

5. aug 2020
Morricone
23. jul 2020
Dagligstuekoncerter

Det plejer at være de rige og modige der tager til opera på The Met og på mondæn natklub i Berlin.

Men i disse Corona-tider kommer The Metropolitan Opera og Watergate-natklubben hjem til sky og fattige dig med deres 1.000-kroners forestillinger.

Helt gratis.

Du kan så gemme hele baduljen til du rent faktisk har tid til at nyde det.

Du kan også smage kort på det, spytte det ud igen og sige til dig selv, at du ikke går glip af noget.

[Opdatering 20.07.2020] Photon er hele 7 timers nådesløs tæppebankermusik, og henne på United We Stream er der nået til byer som Tblisi, Moskva, Detroit og Barcelona. Bliver du særlig forelsket i en DJ, så tjek om de ikke, som fx. Rødhåd, har et eget streaming-sted med musik.

Teknisk: hvis du bare vil gemme musikken som mp3: start FFMPEG batch converter, indlæs videofilen du lige har optaget, og vælg Wizard - Audio preset. Sæt Output path og Start sequential.

I Watergate Berlin-tilfældet (5 timers klubmusik fra Berlin, en 4 GB video), bliver aac-filen på ca. 275 MB, mp3-filen på ca. 400 MB og Flac-filen på 3.300 MB. Man kan ikke rigtig høre forskel på de tre filer.

20. jul 2020
Spritterne på Blågårds Plads

Spritterne på Blågårds Plads (stream/optag). Under-Danmark for 50 år siden.

EU Screen er i det hele taget ret interessant. TItusinder af tv-indslag fra EUs historie. Danmark er ganske velrepræsenteret med 3.000 videoer. Man kan søge efter alt fra jazz over ski til sport.

 

13. jul 2020
Prag

Prag (stream/optag) (6,7 IMDB). De lødige anmeldere faldt i svime.

Men Casparus skrev

Handlingen er ikke-tilstedeværende og dialogen komplet ligegyldig. det eneste gode jeg har at sige om filmen er, at den er underlagt med noget ganske udemærket violinmusik. Pigerne kan glæde sig over at gense Mads Mikkelsens bare og vi mænd kan ærgre os over, at der ikke var meget at hente i sexscenerne - ud over altså hr. Mikkelsens bare

Man kan more sig over denne kyniske tilgang til film.

Men læser man Tobias' fortrinlige anmeldelse af Prag (med spøjlers), går det op for en, at exploitation-film (læs gerne den mere udførlige engelske udgave) måske også indbefatter tilsyneladende lødige dramaer.  At middelklasseægtepar - centraleuropæisk storby - violinsovs måske ikke er meget finere end genren babes&biler.

4. jul 2020
RuPaul's Drag Race Storbritannien

RuPaul's Drag Race Storbritannien (stream/optag) (8,3 IMDB). I en tid hvor blackface (skuespillere - fra statsministre til komikere - sminkes mørkere i huden for at udfylde en rolle) retoucheres væk fra det offentlige rum og omhyggeligt opskrives på offentlige lister, kan man trøste sig med, at der endnu ikke er lister og censur for whiteface eller womanface.

Og womanface (af en art) er netop hvad de forsøger at overgå hinanden i i RuPaul's Drag Race. De forsøger endda også at tale til hinanden, som de tror kvinder gør.

Den slags burde allerede være censureret, men er det ikke. Det fejres ligefrem i ellers censurglade kredse og scorer 8.3 på IMDB - væsentlig mere end Barnaby (og det siger ikke så lidt).

Womanface forsvares også af lysende begavelser som fx Jarvis Dupont.

Så finder du mænd i dametøj, reality, udstødelses-shows og lignende morsomt, skal du nok gemmme nu. Inden censorerne kommer og fjerner showet.

Evigt ejes kun det optagne.

19. jun 2020
Kontant 2020

Kontant 2020 (stream/optag). Svindlere jages igen med kamera. Nogle svindler på lavt niveau - fupindsamlinger og fupgavekort - andre på højere: de malker skatteyderne i grotesk grad ved at skrue op for medicinpriserne.

Lidt forstemmende. Men også lidt opløftende at nogen forsøger at få noget solskin og nogle dømmende øjne ind på de lyssky.

18. jun 2020

Sider

Log ind eller registrer dig for at lægge konstruktive kommentarer.