Se det på nettet

Nazisternes børnesoldater

Nazisternes børnesoldater (stream/optag) (6,1 IMDB). Billig National Geographic dokumentar om da Hitlerjugend. De var grusomme.

Mest interessant i en tid hvor snart en million Putinjugend kan blive sat i sving rundt omkring. Klar til at dø for nationen og lederen. Opflasket på slagsange og imperialistisk/fascistisk verdenssyn.

Vi har vidst det i årtier. Nogle i den frie verden kan lide det. Men generelt er det dybt tragisk og nok en grund til at opruste og gøre sig klar.

18. jun 2024
Anmeldelse!
The Zookeeper's Wife
17. jun 2024
Anmeldelse!

The Zookeeper's Wife

3 ud af 5 urokser.⭐⭐⭐

Endnu en omgang holocaust, nu med Warszawas Zoo som omdrejningspunkt. Selv om man får det polske folks og jødernes lidelseshistorie serveret i flotte farver, sidder man sært...Læs mere

Anmelder: 
Niels Søndergaard
Das Boot sæson 1+2+3+4

Das Boot (stream/optag) (7,5 IMDB) . 28-timers genindspilning af Wolfgang Petersens hyperspændende og hyperklustrofobiske klassikker fra 1981. Nu bare med meget mindre spænding, smukke (historisk ukorrekte) kvinder og fortærskede klicheer. Undgå.

13. jun 2024
Anmeldelse!
I Orbáns skygge

I Orbáns skygge (stream/optag) . Om kampen mod den dybt korrupte, Kreml-tro autokrat i Ungarn. Polakkerne fik i oktober 2023 kastet deres dybt korrupte PiS-parti på porten. Men udsigterne er mørkere i Ungarn, hvor Orbán nyder en vis popularitet .

Fattigdommen i landet stiger som følge af korruptionen og selv skoleeleverne føler desperationen .

11. jun 2024
Anmeldelse!
Sexisme i musikbranchen

Sexisme i musikbranchen (stream/optag) . Lavmælte og udramatiske historier om dårligt arbejdsmiljø, ringe muligheder for kvinder og noget krænkeri i musikbranchen. Godt hjulpet på vej af Martin Brygmanns fogedsag (men kunne du have skjult dine spor bedre, oh forbrydergeni?). Et tiltrængt og meget sobert opgør med en rådden kultur.

11. jun 2024
Anmeldelse!
Harvey Keitel, Ryan Gosling, Mel Gibson, Tom Cruise, Kevin Spacey, Helen Mirren, Bradd Pitt

Harvey Keitel, Ryan Gosling og Mel Gibson (stream/optag). Arte Cinema har ofte rigtigt gode portrætter af intruktører og skuespillere. DR kan også være med og serverer Al Pacino, Robert De NiroBrad PittTom Cruise, Kevin Spacey og Helen Mirren.

10. jun 2024
Anmeldelse!
Colombiana
8. jun 2024
Anmeldelse!

Colombiana

4 ud af 5 sydamerikanske snigmordere⭐⭐⭐⭐

Klichéfyldt, men forbandet godt drejet hævnthriller fra Luc Bessons actionfabrik.Læs mere

Anmelder: 
Niels Søndergaard
Changeling
3. jun 2024
Anmeldelse!

Changeling

3 ud af 5 stjerner⭐⭐⭐

Smukt drejet tidstypisk stykke af Clint Eastwood. Værd at se for sin genskabelse af LA anno 1928, men Million Dollar Baby er det ikke.Læs mere

Anmelder: 
Niels Søndergaard
Barndom på bistand

Barndom på bistand (stream/optag). Medier, der er annoncefinansiere, beretter meget ofte og udførligt om boliger, biler, bøger, restauranter og hvad der ellers giver annoncekroner. Medier, der ikke annoncefinansieres, er lidt frirere til at fokusere på brødløse historier.

Barndom på bistand er et humanistisk blik på børn, der vokser op i Danmarks version af fattigdom.

Udløber den 3. juni 2024.

Er man en fra "Evigt ejes kun det optagne"-holdet, må man virkelig sno sig under optagelsen. Man skl klikke på episoden. Højreklikke på fx. "Sæson 3 Episode 1 | 44 m" og så trykke optag. Så optager man korrekt. En dag må de da finde tid og penge til at opdatere TV4ever.

3. jun 2024
Anmeldelse!
Fighting with My Family
31. maj 2024
Anmeldelse!

Fighting With My Family

3 ud af 5 kontante kvitteringer⭐⭐⭐

Jeg har det svært med sport, og wrestling er ikke engang sport, men koreograferet opvisning, og at nogen kan være seriøst intereseret i det, er mig en gåde. Men jeg har været...Læs mere

Anmelder: 
Niels Søndergaard
Ternet Ninja 2
24. maj 2024
Anmeldelse!

Ternet ninja 2

4 ud af 5 forkerte stikkontakter⭐⭐⭐⭐

Historien er ligesom forgængeren sød, sjov, spændende og vidunderligt politisk ukorrekt, men originaliteten skal stadig findes i den første film,...Læs mere

Anmelder: 
Niels Søndergaard
Parallelle mødre
24. maj 2024
Anmeldelse!
The Green Knight
17. maj 2024
Anmeldelse!

The Green Knight

3 ud af 5 ufrivillige sædafgange⭐⭐⭐

Nu var jeg jo på forhånd advaret om, at denne godt to timer lange postmoderne dekonstruktion af middelalderdigtet om Sir Gawain og Den Grønne Ridder var temmelig mystisk, så...Læs mere

Anmelder: 
Niels Søndergaard

Sider

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.