Notitser

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 28. september 2021 - 8:18 [0]

Mediefilejs

Mediefilejs lyder som en bog, der er værd at læse. I hvert fald hvis man synes at det er sjovt at læse om uvidende, selvoptagne og latterlige personager i et stort bureaukrati. Men det kunne blive en af de værste læseoplevelser i 10-15 år.

Min egen beskedne erfaring med DR er noget i retning af 1/3 superkompetente folk, der er blandt de bedste i branchen. Og så 2/3 der, noget pompøst, skilter med deres manglende viden. Få har humoristisk sans og bryder sig ikke om nogen laver fis med dem.

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 15. september 2021 - 19:15 [0]

Hybridbiler er ikke grønne nok

En hybridbil er en benzinbil, der altid slæber et tungt batteri og nogle elektromotorer rundt. Det giver dårlig brændstoføkonomi.

En hybridbil er en el-bil, der altid slæber en stor servicekrævende benzinmotor med sig. Det giver dårlig brændstoføkonomi.

Ingeniøren 🖫 og Politiken 🖫 er enige. Folk køber dog 1½ ton Kugaer i massevis 🖫. Ford skriver om 71 km på literen. Men det er altså ikke økologiske sommerfugle, der skubber bilen til de præstationer. Det er en blanding af kulsort og grøn strøm.

En ren el-bil 🖫 er enklere, kræver mindre service, har bedre driftsøkonomi og mindre klimaaftryk.

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 15. september 2021 - 7:23 [0]

Instagram har en hitrate på 33%

Blandt teenagepiger 🖫

“We make body image issues worse for one in three teen girls,” said one slide from 2019, summarizing research about teen girls who experience the issues.

“Teens blame Instagram for increases in the rate of anxiety and depression,” said another slide. “This reaction was unprompted and consistent across all groups.”

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 11. september 2021 - 11:08 [0]

Hvem er mest establishment?

En ikke-kriminel advokat med speciale i ophavsret lærte mig engang dette:

"Retten tager ikke stilling til hvem, der har overholdt loven. De tager stilling til hvem der er mest establishment og dømmer så til deres fordel. Paragraffer er højst vejledende."

Det forklarede fint hvordan den dybt kriminelle ophavsretsadvokat Johan Schlüter kunne vinde sager mod tilskyndede/skyldige/uskyldige teenagere og små butikker. Men ikke kunne vinde sine sager mod DR.

Dagens artikel om ugyldige kaperbreve 🖫, har næsten samme pointe:

”Ift Zentropa, som den nye landretssag handler om, er der nu afgivet nogle erklæringer, hvor direktøren for Zentropa og direktøren fra CMS - og denne gang har de så fundet den rigtige direktør, før var det en eller anden der ikke var direktør, der havde skrevet under - har erklæret, at det de mente dengang var, at de ville overdrage rettighederne.”

”Så forskellen er, det nye er, at de er lykkedes med at reparere de fejl, de har lavet i overdragelsespapirerne tidligere. Vores spørgsmål har jo været, om man kan reparere den slags efterfølgende. Og det er Vestre Landsret kommet frem til, at det kan man.”

”Og så spiller det måske også ind, at Zentropa er et nogenlunde hæderkronet selskab ift en eller anden pornofilmsproducent, der har lavet to klamme film, og som på en eller anden mærkelig måde har erklæret, at de giver deres rettigheder videre til et andet firma. Der tror jeg bare, at det spiller ind, at det er et dansk selskab, man kender."

Landsretsdomme, der stikker i øst og vest, vækker piratbrevssager til live igen 🖫

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 11. september 2021 - 10:25 [0]

Boghossian chikaneret ud

Their accusation? “Research misconduct” based on the absurd premise that the journal editors who accepted our intentionally deranged articles were “human subjects.” I was found guilty of not receiving approval to experiment on human subjects. 

My University Sacrificed Ideas for Ideology. So Today I Quit. 🖫

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 10. september 2021 - 14:52 [0]

"Går den, så går den" infografik

30+30 = 42 🖫. Liberal Alliance har (strategiske?) problemer med infografikken.

Opslaget fortæller - måske korrekt 🖫 - også at Danmark har den næsthøjeste aktiebeskatning i OECD. Men den højeste fremgår ikke af grafen (Irland har 51%, Canada 39,3% iflg. tvillingens andet hoved 🖫).

Journalisten, der aldrig bringer annoncer for Liberal Alliance og Cepos, har skrevet lidt om det 🖫.

Nogle bruger gerne hele idé-kataloget 🖫.

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 6. september 2021 - 7:47 [0]

"Corona er et fupnummer"

"Gud, Trump og egen research beskytter mig" - er virkelig berømte og hyppige sidste ord. Reddit samler på dem 🖫. Kan både læses med skadefryd, sociologisk interesse og rædsel. Man vælger til dels selv.

Sorry Antivaxxer 🖫 er mere af det samme.

Det er fascinerende som både rettroende 🖫 og veluddannede 🖫 dør af Corona. Eller hvordan der nu er en yngre, frisk Law of Attraction 🖫 coach mindre 🖫.

En har også lavet et vældigt stykke kunst. En død antivaxxer lavet af de memes, der slog ham ihjel 🖫.

"It’s unreal to witness the information filth-pit the anti-vaxxers live in." 🖫 som en meget intelligent mand engang bemærkede.

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 1. september 2021 - 20:15 [0]

Lam, skulptur

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 31. august 2021 - 8:06 [0]

USAs små borgerkrige

Sider

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.