Den store tilbudsjægers trofægalleri

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 28. december 2021 - 7:22 [4]

Tjener du 500-1000 kroner i timen og kan du arbejde, så meget du vil, kan det sjældent betale sig for dig, at jage tilbud i timevis.

Tjener du derimod 100-150 kroner i timen og/eller lever du på faste overførsler fra arbejdskøber, det offentlige eller familie, er der god grund til at jage tilbud i nogle timer.

Nedenfor finder du et lille trofægalleri med billeder fra særligt succesfulde jagter.

Fordi:

  • Enhver jæger har lyst til at blære sig med sine evner.
  • Du modløse og fattige trænger til opmuntring. Den sanseløse forbrugsfest er også for dig. Følger du indkøbsrådene her på sitet, kan du også få meget mere for pengene.

De flotte resultater er opnået ved

  • Is i maven. Slå først til, når der er solid besparelse.
  • Køb i tide. Find ud af tilbuddenes tilsyneladende tilfældige fluktuationsmønstre.

Men nok om det. Klik på billederne og bliv benovet og inspireret. Medmindre andet er angivet, er det efter-billeder, billeder taget efter købet.

 

Kommentarer

Tonys billede

Hvad med en tråd med - du skal se dette tilbud...?

Steven Snedkers billede

Bedste billige bærbare til studier lige nu og Bedste billige bærbare til spil lige nu var vildt populære (op til 30.000 læsere) dengang de udkom månedligt i Fagbladet til 3F'ere.

I dag er de uelskede og ubesøgte her på Internetforbrugeren.

Når jeg annoncerer en opdatering med nye supertilbud på Facebook (grmpf) eller Twitter (hrmpf) er der ingen likes og ingen der i praksis gider klikke på linket.

Folk kommenterer ikke længere på indkøbs-/tilbudsanbefalingerne og jeg modtager ingen mail.

I gamle dage blev tilbuddene tit udsolgt samme dag, jeg skrev om den. Da jeg her til Black Friday 2021 skrev om den usigeligt lette smarte, stærke oled-Asus nedsat fra 9.499 kr. til 4.999 kroner blev de 180 eksemplarer tilsyneladende ikke engang solgt.

Det er lidt kedeligt at skrive om tilbud. Tiden skal jeg enten tage fra betalt arbejde eller fritid/familieliv. Der skal være et eller andet -  penge, nytte, ære - i det, for at tilbudsarbejde bliver mere tiltrækkende.

  • Artiklerne om at købe det bedste, billige elektronik og hvor man finder det, er gode og har sparet folk for millioner af kroner gennem tiden.
  • Kommentarsporet på Internetforbrugeren er vidåbent, så alle, der vil, kan overtage arbejdet. Jeg bygger endda gerne en særlig indhegning til det (dog vil spam/slam blive slettet efter gældende regler).
Tonys billede

Det kan jeg jo godt se.
Muligvis er stedet også forkert, og mine interesser for skæve.

Nogle tilbud er absurd billige.
https://abonnement.historienet.dk/campaign/fa-2-magasiner-for-79-kr-gave...

Jeg er glad for https://www.china-gadgets.de/ omend meget er ligegyldigt.

Lars Bechs billede

Hej Steven
Jeg har købt 4 bærbare efter dine råd igennem årene. Er dog særdeles glad for at kunne bruge dine metoder, så andre dog kunne gøre samme gode køb. Men forstår arbejde kontra gevinsten i form af kommentarer, takkemails, ære osv.
mvh Lars Bech

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.