Kodak var ikke verdensherskere i år 2000

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 24. juni 2019 - 20:36 [1]

Var til møde om disruption. De sædvanlige anekdoter blev hevet frem og Kodak blev fremhævet som verdensherskere på filmfronten i år 2000 (de gik konkurs i 2012).

Fornemmede at det var forkert. Hurtigt opslag viser at en 107,76 Yen var 1 Dollar værd i år 2000. Det betyder at Kodak og Fujifilm solgte for ca. lige mange penge i 2000. Dertil ejede Agfa også en stor del af verdensmarkedet.

Disruptionsbudbringeren kunne også fortælle at Netflix var en fildelingstjeneste som Blockbuster ikke tog alvorligt. Det var heller ikke rigtigt. Netflix var en dvd-på-postordre-biks før den gik streaming.

Som blogger gennem 20 år og streamingnyder gennem 18 år, kunne jeg heller ikke, som disruptionsbudbringeren, udbryde "Hvem havde set det komme!!!????"

Man kan måske sige "Skyd ikke disruptionsbudbringeren".

Men man kan nok godt holde bestanden lidt nede.

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Denne disruptionsbudbringer ser dog ud til at argumentere meget fornuftigt. Selvom han er forbi alle de kendte historier.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.