Hipsterhadet genopblusser.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 30. juni 2016 - 7:10 [2]

Hipsterhadet genopblusser. Måske hipstere snart skal ind under § 266 b. "Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed."

http://www.blogsvin.dk/2016/06/sadan-far-du-en-hipsterhipsterrestaurant.html

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Jeg er faktisk for en afskaffelse/ændring af 266b. Ikke fordi jeg ønsker had, idioti og borgerkrig, men fordi jeg gerne ser at debat om alle emner er mulig. Strategisk krænkede følelser bør ikke gives så meget vægt. Jeg kunne ikke finde på at benægte Holocaust, det armenske folkedrab eller homoseksuelles ligeværdighed med heteroseksuelle, men synes at andre skal have lov til det.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.