Jeg gjorde faktisk et ihærdigt arbejde for at beskytte vores penge mod snydepelsene og de korrupte.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 28. maj 2016 - 5:03 [3]

Jeg gjorde faktisk et ihærdigt arbejde for at beskytte vores penge mod snydepelsene og de korrupte. Matematikken og sandsynlighederne pegede uhørt klart på, at det var svindel, korruption, løgn og meget stor foræring af penge, der ville gøre uendelig meget nytte andetsteds - måske bare i borgernes lommer.

Det hjalp intet.

Min fornemmelse her et par år efter er, at rationelle argumenter er spild af tid.

Mange, mange Folketingspolitikeres trang til underkastelse er stærk. En stor del af befolkningens trang til underkastelse er stærk. De vil affeje ethvert selv minimalt kompliceret argument for at opnå tryg underkastelse.

De ville nok ikke gøre det i samme omfang med egne penge. Men når det er fælleskassen, er selv dyr underkastelse attraktiv.

Og jeg skrev og skrev om: #lovligkriminalitet #GoldmanSachs

http://finans.dk/live/politik/ECE8700758/nyrup-dongsalg-var-en-helt-uhoert-fejl-vi-aldrig-maa-gentage/

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

Omsat til skolegården. Hvis den rige dreng står og ser hovent på dig og fortæller dig at du skal betale lidt madpenge til ham og han lægger armen om elevrådsrepræsentaten... Så betaler du uden at stille spørgsmål. Det må være sådan verden er indrettet for sådan nogle som dig.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.