"Jeg oplevede det selv, da jeg engang på Facebook blev udsat for en shit-storm.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 3. marts 2017 - 6:48 [2]

"Jeg oplevede det selv, da jeg engang på Facebook blev udsat for en shit-storm. Det viste sig, at Hizb ut-Tahrir havde slået et af mine opslag, som de åbenbart havde fundet kontroversielt, op på deres hjemmeside, for lige pludselig piblede det frem med en masse spydige kommentarer i et tempo, så jeg ikke kunne nå at svare.

Det har ikke noget at gøre med, at Hizb ut-Tahrir i sig selv er en særlig stor organisation, men det skyldes, at Hizb ut-Tahrir har en masse støtter udenfor – lidt ligesom rockergrupperne, der har støttegrupper under sig."

En bot-hær af kød. Det skete vist for et år siden: https://plus.google.com/u/0/+StevenSnedker/posts/BgqmmXwoNNv

http://www.b.dk/kommentarer/det-andet-ansigt-hos-nogle-muslimer

Kommentarer


          Dennis Flood
        s billede

"...for én ting er sikkert: Hvis ikke der sker noget nu, glider landet os langsomt af hænde!" - kan godt være at imamerne og deres proselytter er svære at tale til fornuft, men hvor er proportionerne når skribenten kan afslutte med ovenstående advarsel...

Steven Snedkers billede

Det er måske noget geografisk og familiemæssigt. Der hvor jeg bor er landet tilsyneladende ikke ved at glide os af hænde. Men hvis man bor på Nørrebro og har ikke- eller anti-dansk famlie, ser det nok mere alvorligt ud.

Jeg har ret stor sympati for Halime og hendes vej fra undertrykt til mere frit fungerende. Hun er en positiv makrobevægelse på mikroplan.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.