"Jo lavere aktiepris i 2014, desto højere præmie.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 14. juni 2016 - 11:21 [3]

"Jo lavere aktiepris i 2014, desto højere præmie. Når politikere tillader økonomisk belønning imod statens interesser, bør de ikke forundres, når metoden virker.

Fik Dong bedre ledelse? Topchef Henrik Poulsen siger ja, begrundet med spin-ord: »opbygget enestående markedsførende position på havvind, gennemført store effektiviseringer, ombygget kraftværker til biomasse, genforhandlet lukrative gas-kontrakter, reduceret havvindprisen«. Men alt det sagde regnskaberne siden 2008, og enorme nedskrivninger er ingen præstation."

#lovligkriminalitet #GoldmanSachs

http://finans.dk/live/opinion/ECE8759135/den-loegnagtige-fortaelling-om-dongs-krise/

Kommentarer

Steven Snedkers billede

"Men realisme ødelægger krisehistorien. Den nye ledelse kan påstå, men ikke sandsynliggøre, at den er bedre end forgængeren. Alligevel udtalte finansminister Hjorth Frederiksen i DR TV for nylig: »I dag er Dong verdensførende. Det var Dong ikke dengang«, dvs. før Goldman Sachs. Ministeren sagde også: »Dong var i dyb krise«. Henrik Poulsen bakkede op: »Folk omtaler det, som om værdistigningen er magi og kommet ud af ingenting«. Det siger folk ikke. Dong blev stærkt nedvurderet til statens aktiesalg og normalt vurderet til børsnoteringen. Smart, men ikke magi."


          Erik Bruus
        s billede

Helt vanvittigt. Tænk at man kan gøre sådan noget, og slippe godt fra det. Det er ikke første gang tåbelige beslutninger bliver taget, og gang på gang slipper de skyldige for videre tiltale.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.