Man har forsøgt at sætte de blodtørstige på lidt nedtrapning ved at tilbyde dem at jage en (rituel) nål ideres...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 11. juni 2016 - 14:44 [5]

Man har forsøgt at sætte de blodtørstige på lidt nedtrapning ved at tilbyde dem at jage en (rituel) nål ideres nyfødte pigers eller drenges kønsorganer.

Det er den nederste mulighed på denne liste.

Men jeg har svært ved at se hvordan man kan finde det rimeligt selv at gøre eller bo i et samfund hvor andre gør det. Det er sindssygt og sygeligt.

http://barreloforanges.com/wp-content/uploads/2012/08/HumanRightsMakeNoDistinctions_html_1e814ddb2.jpg

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Drab bliver ikke finere, fordi det er æresdrab. Delvis bortskæring af uvillige børns kønsorganer bliver ikke finere, fordi det kaldes omskærelse og der, a la Resevoir Dogs, synges til arbejdet.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Selv om idealet må være at afskaffe det blodige ritual, observerer pragmatikeren at det ikke er realistisk at få troende til blot at glemme en Blót-tradition. Der er langt bedre mulighed for at få tilslutning til at ændre indholdet til at blive af nærmest symbolsk karakter. Næste skridt, om føje år, kan være at der blot viftes med nålen nær de følsomme steder.

Steven Snedkers billede

Men pigernes skærelystne forældre fik en kold tyrker i DK for 10 år siden. Måske bliver en kold tyrker til drengeforældrene en lige så stor succes. Måske er nedtrapning den rigtige vej.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

En ritual som jøder dyrker er politisk meget sværere at forbyde. Antisemitisme er sådan et slagkraftigt ord, også selv om det ofte misbruges.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.