Mere dyrekøbt og dyrebar underkastelse.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 28. maj 2016 - 5:13 [3]

Mere dyrekøbt og dyrebar underkastelse. "Hvis vi skal redde den forretning I har kuldsejlet, så vil vi IKKE - og vi understreger IKKE - risikere at få nogle af pengene tilbage ved fx. at eje en del af jeres firma. I skal høste det fulde udbytte. Så kan vi bruge en generation på at banke af på gælden."

#lovligkriminalitet

http://finans.dk/live/erhverv/ECE8705893/skatteyderne-faar-gigantisk-ekstraregning-for-at-redde-bankerne/

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Reuters artikel er noget bedre til matematik

http://finanswatch.dk/secure/Finansnyt/article8730293.ece


          Peder Madsen
        s billede

Steven Snedker Så vidt jeg kan se er begge artikler bag en paywall, som jeg ikke har tænkt mig at forcere. Sagen er, at alle har deres interesser at hytte, og der tjenes generelt ikke penge på at skrive at sandheden er nuanceret. Det hele skal gøres op i sort-hvid, enten-eller, skurk-helgen. Med vold og magt skal myten om bankpakkernes uendelige omkostninger kolporteres, også selvom man skal ud i tredje og fjerde led, i dette tilfælde nogle lån, som blev optaget på de markedsvilkår som var gældende på den tid og som fandt sted omtrent samtidig med at bankpakkerne blev sat i verden.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.