Mystisk at de er så triste i Italien.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 4. oktober 2016 - 13:07 [5]

Mystisk at de er så triste i Italien. Solen skinner og maden er god. Men selvfølgelig er der korruption, arbejdsløshed og en fornemmelse af, at ingen vil hjælpe en (eller ens børn), hvis tingene begynder at gå skævt.

Nå, men vi må så fortsat glæde os over at vores lave forventninger gang på gang indfries.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3494634/Danes-spot-world-happiness-report.html

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Punkter hvor Italien ligger meget lavt er korruption, og "freedom to make life choices", hvilket nok hænger sammen med økonomien.

http://worldhappiness.report/ed/2016/

worldhappiness.report - World Happiness Report 2016 Update – World Happiness Report


     Adam “Never 4get Ploos” Christensen
    s billede

Danmark er store! #truth


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

The Roman Catholic Church has welcomed the study, declaring that happiness is 'linked to the common good, which makes it central to Catholic social teaching,

Lidt besynderligt at Danmark så sparkede katolicismen ud allerede i 1500 tallet da Martin Luther startede reformationen.

:-)

Steven Snedkers billede

Papisterne og (eks-)kommunisterne ser generelt ikke ud til at være så glade. Der er måske noget arvesynd og mistillid, der forpester de samfund.

"Danmark fik andelsbevægelsen. Polen fik nazister og kommunister. Tillidsniveauet i Danmark er i dag fire gange højere end i Polen."

Tillid er godt.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Et fællestræk mellem kommunisme og katolicisme er at dominans af disse fremmer korruption, og svækker økonomien. Pavevældet blev bygget på strukturer som samlede magt og penge hos kirken, og betaling for at opnå "særlige fordele". Bortset fra det metafysiske minder visse sider af kommunismen en hel del herom. Ikke just fremmende for resten af befolkningens muligheder i livet.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.