90 procent ønsker hjemmearbejde

Stevens billede
Indsendt af Steven den 26. august 2020 - 6:51 [0]

Mens de ansatte hos Sikkerhedsstyrelsen var tvunget til at arbejde hjemme under forårets nedlukning, faldt korttidssygefraværet med 43 procent. I dag er det 64 procent lavere end før nedlukningen.

Og medarbejderne leverede på samme niveau, fortæller administrationschef Kirsten Christiansen.

- Det viser sig faktisk, at produktiviteten fortsat har været høj, sygefraværet er faldet drastisk, og trivslen er steget.

Styrelse indfører hjemmearbejde for 150 ansatte

Selvfølgelig ville 90% af de ansatte i Sikkerhedsstyrelsen i Esbjerg have lov til at arbejde mere effektivt og spilde mindre tid.

De har dog et par begynderfejl.

Artiklen taler om at sidde og arbejde ved spisebordet (formentlig med en bærbar). Duer ikke. Man skal have et ordentligt skrivebord og - til mange typer arbejde - en større skærm end den på den bærbare.

Sikkerhedsstyrelsen tror også stadig at gode videomøder er en væg af 10-20 uinteresserede, næsepillende og brillejusterende ansigter. Når de bliver mere erfarne, vil de finde ud af at delte dokumenter og effektive beslutninger er meget vigtigere for videomøder.

Som vi har lært det.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.

Log ind eller registrer dig for at lægge konstruktive kommentarer.