"Ahmad Mahmoud, forfatter til bogen Sort land, om sin opvækst i boligkvarteret Askerød i Hundige beskrev, hvordan...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 1. oktober 2016 - 6:32 [0]

"Ahmad Mahmoud, forfatter til bogen Sort land, om sin opvækst i boligkvarteret Askerød i Hundige beskrev, hvordan han var vokset op i et lukket samfund, hvor det var mødet med biblioteket, der gav ham blik for verden uden for Askerøds mure.

- Biblioteket åbnede muligheden for at lære en verden at kende, jeg ellers aldrig har mødt, og det er mødet med verden, der gør, at man kan finde sig selv, sagde Ahmad Mahmoud.

Han fortalte, at det blandt andet var en bibliotekar, der foreslog, at han skulle tage en uddannelse som maskinmester, og at han i dag arbejder som maskinmester i Novo Nordisk. Han understregede, at det ikke kun er bibliotekerne, men i høj grad mødet med en bibliotekar, der gør den store forskel.

- Der er en kamp på kulturområdet. Politikerne skal stoppe med at slagte bibliotekerne. Jeg blev maskinmester på grund af en bibliotekar, jeg betaler topskat, og min topskat skal gå til bibliotekerne."

http://bf.dk/FagmagasinetPerspektiv/Nyheder/2016/MinTopskatSkalGaaTilBibliotekerne

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.