Anmelderne elsker Woody Allens Blue Jasmine (rig kvinde flytter ind hos fattige familiemedlemmer)

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 11. august 2017 - 6:26 [6]

Anmelderne elsker Woody Allens Blue Jasmine (rig kvinde flytter ind hos fattige familiemedlemmer) . Den bliver sendt på DR K i aften kl. 21. Nogle vil optage den med USB-nøgle og tv. Andre med bærbar, Chrome og TV4ever.

Mandariner (lørdag 00:25 DR K) skulle også være seværdig. Og optageværdig, hvis man ikke kan holde sig vågen så længe. Krig, tillid og mistillid i en fjern provins.

Jeg har, som en af de mange på verdensplan og som en af de få i vennekredsen, grinet højt og længe over Coogan og Brydons 3*6*½ timers rejser til først Nordengland, så Italien, så Spanien. To intelligente, usikre, utålelige, morsomme frikadeller sidder og kører på hinanden under fine måltider på fine restauranter. "The Trip" er en sammenklippet version af den første tur og jeg vil - ubeset -

anbefale den på det varmeste til andre midaldrende frikadeller.

"Om heste og mænd" og "Nodevenderen" burde være optaget på nuværende tidspunkt. "How the West was Won" er 2½ times western med John Wayne og James Stewart og... mellemgod. Siger de.

Svenskååårn har Hallåhallå, noget skilsmissekomedie blandt midaldrende. Måske sådan lidt bittersødt og morsomt. Og de har Pride. Om maskuline minearbejdere, der møder fimsede bøsser og gør fælles front. Et didaktisk mesterværk? Næppe. Men måske god for lidt sjov. I det mindste er det på SVT, så filmen kan optages med et klik og være nede på harddisken på 5-10 minutter. TV4ever er effektiv på den måde og ser også stort på regionsblokeringer.

NRK har helt opgivet ævred. Ingen nye film der. Men det er selvfølgelig bare fordi de samler kræfter til de fe'este film i den højeste kvalitet lige om lidt.

TVever kan også snart optage finsk og tysk tv, så der går det i hvert fald fremad.

http://www.scope.dk/film/9295-blue-jasmine

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

Svenskåårn

svtplay.se - Film

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

"Affekteret, lapset og selvoptaget mandlig skuespiller, tv-stjerne el.lign"

ordnet.dk - frikadelle — Den Danske Ordbog

Steven Snedkers billede

Kræver Chrome. Bruges af 7.131 mennesker hver uge. Meget gratis.

chrome.google.com - TV4ever


          Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér
        s billede

Blue Jasmine... har et godt udgangspunkt, men den er lidt træg. Hovedpersonen er fantastisk irriterende, men det kan der jo også være en pointe i...

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.