"Civiliserede og retskafne mennesker kan godt gå forbi en ubemandet åben varevogn på gaden uden at forgribe sig på...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 22. oktober 2018 - 5:11 [4]

"Civiliserede og retskafne mennesker kan godt gå forbi en ubemandet åben varevogn på gaden uden at forgribe sig på indholdet. Det kan man, fordi man er i besiddelse af etik og moral.

Det er de ikke i finansverdenen. Der er man i besiddelse af, hvad der kan stjæles."

https://ekstrabladet.dk/opinionen/madskastrup/roevere-ran-og-raaddenskab-i-finanssektoren/7359999?fbclid=IwAR01ba9w8XTShSAkmRomgJUg65tPa6ryvm3aOqvHhAjR2Gr3srNYIvbH7JM

Kommentarer


          Lars Larsen
        s billede

Indtil flere fejl i den artikel. I mine øjne er den grov og forsimplet - udelukkende for at spille forargelses-kortet. Som gammel bankmand og dermed i finansverdenen, så har jeg aldrig bedraget eller forsøgt at omgå skatteregler. Det sker i visse dele af finansverdenennog ikke hos bankrådgiver Jeppesen i Odense. Desuden skriver EB liberalist - som i modsætning til hvad ?? Beton-socialister fra Soc.dem. Og længere venstre over ? Vor herre til hest: denstoredanske.dk - liberalisme | Gyldendal - Den Store Danske . Jeg er liberalist, da staten skal holdes i snor og er til for folket og ikke sig selv. Jeg er bedst til at dække egne behov og det kan staten ikke. Jeg betaler min skat med delvis glæde.

Steven Snedkers billede

Ja, det var nok på sin plads at indsætte et "#notallfinansmen" eller "#notallliberalister" i Kastrups opinion.

Steven Snedkers billede

Jeg er pragmatiker og ser ned på de - i mine øjne - formørkede liberalister, der brokker sig over kontanthjælpssnydere, men - af ideologiske årsager - ikke har et ondt ord om 1.000 gange større skattesnydere, -unddragere og -plyndrere.

plus.google.com - Der lå 4,8 milliarder mestedendels ubeskattede kroner i én bank i Svejts jvf....

Steven Snedkers billede

Problemet er: hvem skal man i praksis stemme på hvis man gerne vil have et ikke-korrupt, transparent samfund med redelige og kompetente mennesker på de vigtige pladser? Kvotekongernes lakajer og de ideologisk forblændede samfundsnedbrydere tør jeg ikke stemme på.

twitter.com - Clement Kjersgaard on Twitter

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.