Ultrapersonligt it- og kulturstof for noble fritænkere
Nok en dejlig FAQ
Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.
Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.
Kommentarer
Manden har så absolut ret. Freedom of choice.
Hvad siger du hr. Snedker? Er det også din oplevelse at jo dyrere restauranten er, jo mindre er portionerne?
Du kender forhåbentlig situationen. Du får et bord på Operakælderen og bestiller en hovedret: Dådyrsryg med nye, hvide kartofler og en dejlig rødvins sovs sauce til.
Og 25 minutter senere ankommer anretningen. Ikke måltidet - anretningen. For på tallerken er der anrettet 3 små stykker kød i en lille bue. Over kødet har någon viftet med sauceskeen og (ved et uheld virker det som) kommet til at dryppe noget sauce på kødet i to striber. Og ved siden af ligger der tre små kartofler ser helt forskræmte ud på den halvdybe tallerken.
Tilføj kommentar