Et resume af de sidste års skandaler.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 12. marts 2017 - 18:22 [1]

Et resume af de sidste års skandaler. Folk i kommentarsporet er rådvilde. Måske man stadig kan komme en lille smule vej frem mod fælles arbejde for fælles bedste hvis man i privat sammenhæng taler lidt med egenkagemelerne i både det offentlige og private.

http://borsen.dk/opinion/blogs/view/17/4545/offentlig_forvaltning_holy_flying_circus.html

Kommentarer

Steven Snedkers billede

"Jeg har hørt tal på mellem 700-800 mennesker, der sidder på Regionsgården og administrerer på livet løs. Jeg går ud fra, at en del af dem bl.a. sidder og kigger på de tre certifikater, jeg årligt skal opnå ved at gå i enrum med en computer og gennemføre et kursus i 1) Håndvask; selv om jeg har været beskæftiget med kirurgi i 26 år, 2) Hjertestopbehandling; ring 2222 og giv hjertemassage, og 3) Brandkursus; ring 112 og fortæl, hvor det brænder.

Hvert år.

Det svarer til, at en tømrervirksomhed med en mester, fire svende og to lærlinge har ansat fire økonomer, der hver dag afhører de ansatte i tre timer om, hvilke skruer de har brugt, hvor mange gange de har drejet på en skruetrækker, og om de har husket at indlevere deres årlige loftspladecertificering. Administrativt personale, hvis kendskab til tømrervirksomhed stammer fra sløjdtimerne i folkeskolen."

politiken.dk - Nu rammer den sorte død hospitalerne

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.