For 14 år siden forsøgte samfundsstøtterne i det noble forsikringsselskab også at snyde os for et stykke over...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 18. maj 2016 - 20:43 [4]

For 14 år siden forsøgte samfundsstøtterne i det noble forsikringsselskab også at snyde os for et stykke over 100.000 kroner. Men vi købte superhelten Kurt til at banke skurkene.

Det er trist at forsikringsselskaber, banker, teleselskaber osv. osv. har ansat så mange dygtige mennesker til at gøre produkter uigennemskuelige og - når det gælder - ubrugelige.

Kommentarer

Steven Snedkers billede

"Kurt gik frisk til sagen med Casa Snedker. Han udarbejdede et tillæg til tilstandsrapporten, der viste hvor meget, der egentlig skulle ofres på huset fra 1919. Det kostede vistnok omkring 4.000 kroner. Og fungerede strålende som argument for et nedslag i købsprisen på 50.000 kroner.

Tilstandsrapporten nævnte en række skader. Kurt fik sat håndværkere i sving der var pålidelige og leverede arbejde af høj kvalitet.

Der var også skader og ulovligt opførte bygninger, der ikke blev nævnt i tilstandsrapporten. Sådan nogle skal en ejerskifteforsikring dække.

Det var forsikringsselskabet umiddelbart ikke særlig villigt til. Repræsentanten kom og fortalte historier, som jeg umiddelbart troede på. Men Kurt var bisidderen med den relevante specialviden og gendrev dem en efter en.

Vi kom vel i alt til at betale Kurt 20-30.000 kroner. Men hans arbejde resulterede i reparationer for langt over 100.000 kroner.

Specialviden er meget ofte pengene værd."

http://vertikal.dk/det-er-sjovt-give-kurt-penge-om-indkoeb-af-konsulenter

Steven Snedkers billede

At være flere om at bære risici er smart, næstekærligt og superciviliseret. Men overladt til markedet, trækker forsikring også i retning af sygelig pengemaskine:

  1. Undgå farer
  2. Begræns dækningen til dem, der er mindst tilbøjelige til at have krav
  3. Gør kravsprocessen helt utålelig.

Sidst har jeg opdaget at min verdensrejseforsikring er blevet indskrænket hvad angår hjælp ved overfald (se billede et sted i nærheden)

Får jeg en potteplante fra en vindueskarm i hovedet på ferien, er der pleje og hjemtransport på forsikringen.

Smadrer nogen mig ned bagfra med en potteplante sidder banditterne på deres varme kontor i Danmark og godter sig over ikke at skulle af med nogle penge.

Og her nølede banditterne i 9 år Tryg forhalede Mortens sag i årevis: Hele familien overvåget af privatdetektiver.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.