"Den største stigning i lønnen gik til koncernens tidligere finansdirektør Henrik Rättzen.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 17. marts 2017 - 9:44 [3]

"Den største stigning i lønnen gik til koncernens tidligere finansdirektør Henrik Rättzen. Fra 2012 til 2013 steg hans månedsløn med 28.000 svenske kroner, hvilket betød, at der hver fjerde uge rullede 508.000 kroner ind på hans lønkonto."

Som selvberigende topchef kan man nok nogle gange kan have så travlt med at fore egne lommer, at man lidt glemmer hvad værtsvirksomheden egentlig laver.

https://www.fagbladet3f.dk/artikel/topchefer-fik-millionbonus-trods-fyringsrunder-og-underskud

Kommentarer

Steven Snedkers billede

"Da Henrik Rättzen forlod PostNord i 2014, var det med en klækkelig fratrædelsesgodtgørelse. Ifølge PostNord Danmarks årsrapport fra 2015 fik Henrik Rätzen 6,8 millioner svenske kroner for fire og en halv måneds arbejde."

Steven Snedkers billede

"Lars Idermark forlod PostNord i maj 2013 - også med en fratrædelsesgodtgørelse. Det betød, at han havde tjent 5,3 millioner på fire en halv måneders arbejde. Hvilket svarer til 1.777.777 kroner om måneden."


          Jan Bruun Andersen
        s billede

Med tiden skal vi nok få gjort dig til en rigtig libertarianer. Vi skal bare have dig til at indse at systemet ikke kan forandres til det bedre indefra.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.