Der er en del tidligere fastansatte i butikkerne, der taber til globaliseringen.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 15. november 2016 - 7:20 [5]

Der er en del tidligere fastansatte i butikkerne, der taber til globaliseringen.

http://pov.international/bilka-og-fotex-udnytter-gratis-arbejdskraft-til-at-oge-overskuddet/ ⟲

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Danmark og USA har samme udfordring/problem:

"I North Carolina mødte jeg John, en hvid ufaglært fabriksarbejder, som havde mistet sit arbejde. Han var en af de millioner af amerikanere, der havde tabt i globaliseringsræset. Hans job var blevet erstattet af en af de der smarte robotter, som han sagde, og nu brugte han det meste af sin tid på at søge job, men ingen ville have en 59-årig ufaglært mand. John var i tvivl om, hvem han skulle stemme på. Hillary var bare optaget af magt og Donald Trump var rablende vanvittig. Han følte sig svigtet af systemet, svigtet af politikerne og svigtet af Barack Obama, som han havde stemt på både i 2008 og 2012."

http://piopio.dk/den-kulturelle-elite-sikrede-trump-sejren/ ⟲

piopio.dk - Den kulturelle elite sikrede Trump sejren


     Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér
    s billede

Jeg har sympati for det synspunkt, men som en person, der i perioder har brugt op imod halvdelen af min arbejdstid på at oplære praktikanter, så er jeg måske lidt mindre fortørnet ved perceptionen af gratis arbejdskraft.

Steven Snedkers billede

Praktikanter i vores biks er hårdt arbejde. Det er ikke økonomisk rentabelt og praktikanterne når aldrig et niveau hvor de kan ansættes og tjene deres egne penge hjem. Men det er meget sjovt (og der er sjov læsningen i enden af wayback-linket sidst i artiklen)

http://vertikal.dk/a115 ⟲

vertikal.dk - Praktikant pĂĄ Vertikal - Tanker uge 39/2001


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Venstrefløjen både herhjemme, i Sverige og åbenbart også i USA har jo haft travlt de sidste 5 år med at formulere alting som identitetspolitik, så det er ikke underligt at de ser verden med et og samme par solbriller.


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Udnytter de gratis arbejdskraft, eller udnytter de den lov som de kloge herrer og damer som udgør landets styre har vedtaget?

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
đź‘Ť

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.