"Der var tale om middage på nogle af Danmarks dyreste restauranter og luksuriøse rejser til steder som Las Vegas og...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 27. juni 2018 - 6:20 [1]

"Der var tale om middage på nogle af Danmarks dyreste restauranter og luksuriøse rejser til steder som Las Vegas og Dubai. Det er gennem flere år løbet op i flere hundrede tusinde kroner.

Forud for en luksusrejse til Dubai skrev en it-chef i regionen i en mail, at han i øvrigt havde bestilt et 22 dages krydstogt, "så jeg kan komme i ædeform" før rejsen til Dubai.

I sin procedure lagde anklager Jørn Thostrup ikke fingrene imellem.

- Vi har næppe set en sag af samme omfang før i Danmark. Ikke mindst på grund af systematikken i overtrædelserne, sagde han.

- De systematiske og samfundsskadelige forhold taler for hårde straffe. Der er behov for, at retten markerer, at dette her er en særdeles skadelig form for kriminalitet."

https://sn.dk/Sjaelland/Dommens-dag-i-Danmarks-stoerste-bestikkelsessag/artikel/756429

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Jeg har, fra andre leverandører, ikke fået mere end middage på "almindeligt gode" lokale restauranter, efter en dag med fælles arbejde, hvilket jeg ikke fik dårlig samvittighed over, men det ser det dog ud til at jeg skulle have haft hvis det havde været i det offentlige.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.