“Det er på Twitter, jeg har bedst erfaring med at skrive til journalisterne.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 1. juni 2017 - 12:03 [2]

“Det er på Twitter, jeg har bedst erfaring med at skrive til journalisterne. Jeg har også prøvet at skrive mails direkte til aviserne og journalisterne, men der får jeg sjældnere svar. Og nogle gange får jeg at vide, at de betragter det som en sag mellem dem og ophavsretshaverne, så jeg i princippet bare kan blande mig uden om. Derfor spørger jeg offentligt i stedet.”

http://journalisten.dk/derfor-kaemper-en-nyhedsjunkie-medierne-overholder-ophavsretten

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Imens forsøger Rasmus også at holde en anden bande habituelle lovbrydere på måtten. Her er en actionfilm til 2-30.000 kroner

tv.frihedensstemme.dk - De autonomes vold på Jagtvej 69

Steven Snedkers billede

"Og så er det da relevant at finde ud af, om fx nyuddannede journalistpraktikanter bliver presset eller pålagt af deres arbejdsplads at foretage ulovligheder. Det burde DJ da i allerhøjeste grad kigge nærmere på, netop for deres medlemmers skyld.

Hvis håndværkere fx blev presset af deres arbejdsplads til at bryde loven (fx gå uden sikkerhedsudstyr), ville fagforeningen i allerhøjeste grad kæmpe mod de ulovligheder. Men tilsyneladende ikke hos DJ."

facebook.com - Peter Brodersen

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.