Det her er så ulækkert selvsmagende og -centreret, at jeg sletter det efter nogle dage.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 23. november 2017 - 19:28 [0]

Det her er så ulækkert selvsmagende og -centreret, at jeg sletter det efter nogle dage. Men selvom det hele bliver til stjernestøv efter kort tid, retled mig.

I morgen tiltræder jeg vistnok stillingen som en af landets mest læste kulturskribenter. Det bliver uden navns nævnelse, penge eller respekt. Men hvis de ca. 10.000 ugentlige brugere af TV4ever får http://internetforbrugeren.dk/se som startside - og det gør de - så er der 10.000 der kommertil at læse mine udgydelser om film dag ud og dag ind.

Så her er hvad jeg vil gøre:

* Skrive noget mere. De sidste par år har jeg aldrig haft flere end 500-1.000 læsere pr. uge. Med 10.000 begynder jeg faktisk at skulle stramme mig lidt an.

* Skrive noget bredere. Jeg må droppe det der lektortrip med at skrive om gode film for intellektuelle og mænd. Nu skal der også skrives om Hr. Skæg og Forstadsfruer på TV3 (moderne sprog: Viafree). Dokumentarfilm. Det populæreste på de populæreste kanaler.

Det er lidt sjovt, men også lidt brødløst. Så jeg kommer ikke til at bruge mere end 3 timer om ugen på det.

Jeg overvejede om jeg skulle begynde at registrere programmernes udløbsdato og så shuffle tilfældigt rundt på rækkefølgen en gang i timen, så folk altid kunne se noget næsten nyt uden at scrolle. Men jeg blev enig med mig selv om, at jeg er for doven.

Som min egen læsernes ombudsmand, synes jeg selvfølgelig allerede at det er korrupt at lave kultursider, der udelukkende handler om stads man kan optage med TV4ever. Men jeg undskylder misgernigen således:

* De andre gør det. De a de medier anmelder kun produkter, der kan købes/der annonceres for. At jeg kun anmelder/omtaler ting, der kan optages, er ikke mere anløbent.

* Internetforbrugeren har ingen kulturlæsere. Boganmeldelser tager en evighed og vil være spildt møje. TV-seerne og optagerne vokser derimod fra 10 til 20.000 danskere af sig selv og organisk. Hellere glæde det publikum.

* Jeg følger utrolig dårligt med i ungarsk, engelsk og finsk tv. Delvis pga. sprogproblemer. Delvis pga. regionsblokering. Men jeg har faktisk gjort klar, så ungarske og canadiske kulturskribenter kan skrive tv-blogs på Internetforbrugeren samme lækre måde som jeg kan. "Build it and they'll come", som de siger. Mens de tager fejl.

* Jeg har lavet en engelsktalende tv-blog. Bare fordi. Den bliver nu kun fodret med krydspost fra den danske. Det må de leve med. De få, der læser den.

* Det er Chromes locale og udbuddet af tv-blogs, der bestememr hvad man ser. Skandinaver får dansk, resten får engelsk.

Men. 10.000 er jo også et publikum. Hvordan servicerer jeg dem bedst?

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.