Det var vist ikke så klogt.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 3. juni 2016 - 8:46 [6]

Det var vist ikke så klogt.

https://www.information.dk/udland/2015/12/halvering-fns-rationer-udloeste-flygtningestroemmen

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Kombineret med "Det har kostet fem millioner kroner at etablere de to teltlejre ved Vordingborg på Sydsjælland og ved Kliplev i Sønderjylland. Dertil kommer politiets og andre myndigheders ressourcer i form af mandetimer, som ikke er medtaget i opgørelsen.

Derudover estimeres de to modtagecentre at koste 1,9 millioner kroner om måneden i driftsomkostninger - udgifter som går til leje af telte, skurvogne, hegn samt varmeudgifter for at udgå mug og råd i de tomme telte."

http://www.politiko.dk/nyheder/to-tomme-teltlejre-har-kostet-mindst-17-millioner-kroner

Tænk hvis de 17 millioner skattekroner havde nået nødlidende mennesker i stedet for.


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Steven Snedker - i Sverige kan man ikke stille et sådant spørgsmål uden at blive beskyldt for at være rasist. Årsagen er at det er noget som Sverigedemokraterna (SD) har foreslået flere gange, og hvis man synes det samme som SD så er man per definition rasist.


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Harry Jessen - ved hjælp af en regneteknisk finesse så regnes en hel del af de øgede udgifter som Sverige har haft til flygtninge, asylansøgere osv med til udviklingsbistanden. Hvis jeg husker ret så er omkring 30% af udviklingsbistanden som på den måde anvendes på svensk jord. Jeg tror sågar at man på et tidspunkt regnede udgifter til svenske ambassader rundt omkring med i udviklingsbistanden og ikke som en del af udenrigsministeriets udgifter.


     Malthe Høj-Sunesen
    s billede

Jan Bruun Andersen gør den nuværende danske regering ikke det samme?


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Malthe Høj-Sunesen - ingen anelse. Det må du spørge nogen som bor i Danmark om.


     Jacob Nordfalk
    s billede

Det er bare så idiotisk at jo flere midler vi bruger på flygtninge her i landet jo mindre bistand sendes til nærområderne. Det burde være omvendt.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.