Du kunne skrive en novelle ud fra salglister i DBA.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 25. april 2017 - 6:36 [6]

Du kunne skrive en novelle ud fra salglister i DBA. Jeg fornemmer flere historier end "parfohold: nips-vs-teknologi" under denne

http://www.dba.dk/brugerens-annoncer/brugerid-6062025/ ⟲

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Ligner mest et dødsbo-udsalg over et tidligere liv. Det kyniske spørgsmål kunne være hvordan han får det når det også er ham selv der ikke er plads til.

Kommer til at tænke på en nabo engang. Lidt overraskende at hun fik en håndværkertype som kæreste. Efter få måneder (og en masse larm fra lejlighedsrenovering), flyttede han ud igen. Set udefra synes det at han betalte en høj pris for sex.

Steven Snedkers billede

Det kunne også være dødsbo-udsalg over to tidligere liv. Har Ahmad virkelig gået og tittet til sit kongelige porcelain og Kähler-vasen de sidste år? Han sælger i hvert fald nipset med noget mindre fortrydelse end dj-udstyret og højttalerne.

Mon de har fundet en fælles Liberatone+Ikea-vision? Eller er det ny hjem røget i den frygtede Rosendal-grøft?

Lidt sent i novellen ville jeg ikke være bange for at introducere et krimielement eller to. Og måske lidt social indignation.

Steven Snedkers billede

Protip: statistisk set er der hver uge en kvinde, der sælger en god højttaler på Sjælland til 70% af den forventede brugtpris.

Min nørd-gruppe er ved at bygge festivalanlæg, så jeg har de sidste måneder holdt skarpt øje med billigt råmateriale af høj kvalitet.

Steven Snedkers billede

Steven Snedkers billede

"Lidt sent i novellen ville jeg ikke være bange for at introducere et krimielement eller to."

DBA-profilen "Ahmad H" (oprettet 19. april 2017) eksisterer stadig. Men alle annoncer er blevet fjernet. Fjernet. Varerne er næppe blevet solgt så hurtigt.

dba.dk - Ahmad H. - bruger på dba.dk ⟲

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
đź‘Ť

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.