"Finnerne har – det siger de helt åbent – i årevis været udsat for den slags “fjendtlige informationsoperationer”,...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 23. marts 2017 - 10:20 [3]

"Finnerne har – det siger de helt åbent – i årevis været udsat for den slags “fjendtlige informationsoperationer”, som skal sprede forvirring, frygt, mistro og usikkerhed.

Men de mener også at have fundet en udmærket modgift.

[...] Første skridt er at gøre beslutningstagere, medier og den brede offentlighed klar over, at den russiske propaganda overhovedet eksisterer.

Næste skridt er at fortælle sin egen historie – helst før russerne.

“Vi sidder ikke og venter på desinformation, vi prøver at forestille os, hvad der kan være på vej. Det er meget vigtigt for os at gøre vores egen historie kendt, før desinformation kan ophidse eller forvirre offentligheden,” siger Arhippainen."

https://www.zetland.dk/historie/s8RVNypb-m8R3rKnq-134db

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Denne fik 3 +1'ere i går. To fra menneskehånd og en fra en bot tilhørende et elitefjendsk og Putin-venligt, Hollandsk konspirationsmedie. Fordi denne Zetland-artikel nu "er kommet på listen" (til lykke Zetland og Thomas Hebsgaard) har jeg nu en ny (bot)følger og er blevet opmærksom på et medie, der kan levere alternative nyheder og kendsgerninger samt undergrave troen på det vestlige demokrati plus.google.com - NineForNews

Steven Snedkers billede

Konspirationssiden tror på chemtrails, men ikke på menneskeskabte klimaforandringer. De tror på Putin, men ikke på Clinton. De tror på UFO'er, Bilderberg og stor 9/11-konspiration. De bryder sig ikke om "eliterne", men "oligarkerne" har de ikke et ondt ord om.

Steven Snedkers billede

Og i DK "– Hvis I har andre tal end The Independent, hvorfor linker I så ikke til dem i artiklen?

»Det burde vi så have gjort. Men ser du: Det går hurtigt her, og hvis man hver eneste gang skal linke til alt og dokumentere alt, så kan vi slet ikke nå … grunden til at I overhovedet falder over det, er, at I formoder, at det er falsk. Det irriterer mig i 11. potens!«

– Men når I skriver, at det er steget, bør I så ikke dokumentere det?

»Altså man kan godt sige, at vi skulle have fundet en undersøgelse frem og så have skrevet det, men når jeg nu ved, at det er steget."

information.dk - ’Den rigtige historie, fuck tallene, er, at det er blevet farligere at være jøde i Frankrig’

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.