Folket skriger vreden ud på Trustpilot

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 18. februar 2019 - 12:05 [6]

Folket skriger vreden ud på Trustpilot

https://dk.trustpilot.com/review/www.dmi.dk

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Vejen fra væsentlige ændringer til eksplosion af vrede er jo ganske kort på internet. Umiddelbart ser jeg det hovedsagelig som en forbedring af DMI, men jeg skifter næppe fra Yr.

Steven Snedkers billede

Yr.no har dejlige kontrastfyldte grafer med letaflæselige farver. Også en af mine favoritter. Vi laver nok nogle smarte links eller faneblade til den, windy.com - Windy as forecasted og hvad de ellers hedder på bedrevejr.dk

Steven Snedkers billede

Moderne web/app-design er kedeligt. Jeg savner 3D-cartoon-dagene

material.io - Icons - Material Design

Steven Snedkers billede

Sad netop med en kunde der heller ikke kunne udstå de smagfulde ikoner og heldigvis valgte en stor, flot farverig ikonpakke til intranettet. Ah, det er meget sjovere en afdæmpet og diskret.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Ja, Windy er sjov for at se hvordan vejret fordeler sig i udenomsgeografien, men det er dog ikke så tit at den lyst melder sig.

Umiddelbart synes jeg at Bedrevejr minder ret meget om en gammel app Danish City Weather, som fisker tilsvarende grafik ud fra DMI siden, i stedet for den sære daværende app fra dem selv.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.