"Forstå mig nu ret, det er ikke, fordi du ikke er dygtig.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 23. maj 2018 - 4:07 [4]

"Forstå mig nu ret, det er ikke, fordi du ikke er dygtig. Det er ikke din fejl, at du er endt, hvor du er. Det er en systemfejl. Der er simpelthen blevet uddannet for mange af vores slags, akademikere. De opgaver, du bliver sat til at lave, kunne løses af én med en bachelorgrad, måske endda én med studentereksamen. Den offentlige efterspørgsel er med til at retfærdiggøre det kunstigt oppustede antal akademikere."

Passer meget godt med mine første- og andenhåndserfaringer med systemet. Nogle gange kan den pragmatiske og mere entusiastiske HK'er være endog dobbelt så effektiv som den modløse akademiker-apparatnik.

https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE10617900/studerende-foren-jer-mod-det-offentlige-arbejdsmarked/

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Jeg var engang ansat i en virksomhed, som for at få IT arbejdskraft var med i et program for at omskole overflødige akademikere til noget der var brug for, i stedet for en eller anden cand.mag.


     Peter Lyberth
    s billede

Helt rigtigt. Man skal have en kandidat for at lege webmaster og det er ligefor man skal have en bachelor for at slå græsset....


     Erik Sørensen
    s billede

Noget tyder på at schweizerne har overuddannet sig - i hvert fald steg akademiker-arbejdsløsheden i 2015 - 16. Schweiziske æggehoveder i stort tal til Østrig - og håndværkere bliver formentlig hjemme i Kukursland.

nzz.ch - Warum mehr Akademiker einen Job suchen | NZZ

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.