"Fortæl det ikke til nogen" er en herlig, fransk noir thriller med gode skuespillere og noget nær perfekt...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 7. april 2017 - 7:04 [2]

"Fortæl det ikke til nogen" er en herlig, fransk noir thriller med gode skuespillere og noget nær perfekt instruktion. Til de bange: historien er amerikansk, så den er ikke sær eller svær at følge med i. Det eneste svære er lige at adskille de mange smukke kvinder fra hinanden (hvem er søster, hvem er veninde osv. osv.). Men "Fortæl det ikke til nogen" er et stort hit i alle demografier over 15 år.

"Take Shelter" har billige, men dygtige udgaver af Willem Dafoe og Julia Roberts til at gennemspille et velfortalr "Er jeg sindssyg eller ej?"-drama. Der er lidt forskelige holdninger til filmen blandt de besøgende i Lundby Smugbio. Men generelt er det en ret god, ret ægte og ret velfortalt historie.

"Profeten" er en ordentlig omgang voldssuppe af Jaques Audiard. Så den må jeg hellere optage... Og måske få set. Ved lejlighed.

"Cubic" er science fiction-slam, man kan undgå ("Fremtidssamfund: tag din følelsesdæmpende medicin eller bliv skudt. Hovedperson: nej.)

"The Boat That Rocked" er en lille forglemmelig komedie, man ikke bør bruge tid på. Hvis man kan lide folkekære engelske skuespillere og 60'er-musik, kan den til nød klemmes ned. Men den er ikke meget bevendt.

"The Dead Girl" skulle være en deprimerende omgang "Fem perspektiver på et barnemord". Nogle kan lide den, andre ikke.

http://www.scope.dk/aktuelitv.php?kanal1=on&kanal2=on&kanal13=on&kanal14=on&submit=Opdater

Kommentarer

Steven Snedkers billede

"I watched Tell No One, the French thriller, over a year ago. I’ve been trying to find similar movies. The person on the content team who acquired it said it’s the only one like it in the world."

wired.com - The Science Behind the Netflix Algorithms That Decide What You’ll Watch Next | WIRED

Steven Snedkers billede

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.