Fra "Ting du har læst før men alligevel trøster"-bloggen:

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 10. april 2017 - 8:54 [2]

Fra "Ting du har læst før men alligevel trøster"-bloggen:

"Marioteten af kinesiske børn kan slå os 2.000 gange på korrekthed, men vi har retten til at tænke frit. Det er vores store styrke, og den skal vi udnytte til det yderste, ikke undergrave den,” siger Rane Willerslev.

Han kan huske, hvordan det i 1980’erne gjaldt om at være ligesom Japan, der på det tidspunkt var den store, buldrende økonomi.

”Det var fandeme godt, at vi ikke blev det. Japan er stødt ind i kæmpe økonomiske problemer, som de har svært ved at hive sig ud af, netop på grund af deres manglende evne til at gentænke sig selv.”

”Korrekthedstænkning kan godt sætte gang i en økonomisk udvikling, men den har et mæthedspunkt, når et samfund skal transformere sig fra at levere billige produkter, som bygger på færdigheder, til at blive et dynamisk videnssamfund, der hele tiden genopfinder sig selv,” siger Rane Willerslev.

http://gymnasieskolen.dk/%E2%80%9Ddanmark-har-sgu-ikke-brug-bogholdere%E2%80%9D

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Det "korrekte" ligger jo lige for at overlade til computere og AI, men det sjove er jo så at det "kreative" nu også så småt begynder at blive et område hvor AI står stærkest, som når verdens bedste humane GO spillere nu anpriser og lærer af den kreative måde som AlphaGo spiller på, når den uddeler tæsk.


          Esben Rasmussen
        s billede

Undskyld!........ Kunne ikke modstå.

"Marioteten" = massevis af Super Mario-spillende børn?

På den anden side fungerer det uperfekte eminent i netop den sætning. "Marioteten af kinesiske børn kan slå os 2.000 gange på korrekthed, men vi har retten til at tænke frit."

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.