"Google har givet os en million kroner i fondsstøtte til at udvikle et mere forfinet bidragssystem, som vi for alvor...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 23. december 2016 - 7:54 [2]

"Google har givet os en million kroner i fondsstøtte til at udvikle et mere forfinet bidragssystem, som vi for alvor går i krig med i løbet af foråret."

Til lykke til Zetland.

https://www.zetland.dk/historie/soBZj5P9-a8DEYXaM-deb10

Kommentarer

Steven Snedkers billede

"Vi er bedst, når vi dykker ned i substansen, hvor andre skøjter på overfladen; vi er bedst, når vi peger på løsninger, hvor andre fokuserer på konflikten; vi er bedst, når vi bidrager med vigtig ny viden, som undslipper nyhedsmøllens opmærksomhed; vi er bedst, når vi peger på idéer, inspiration og fænomener, som bør nærstuderes. Vi er bedst, når vi giver plads til tvivl og ambivalens. Også skribentens egen. Vi er bedst, når vi gør det, meget nyhedsjournalistik alt for ofte forsømmer: Hægter en historie fast til den kontekst, der faktisk gør det muligt at forstå historien og dens perspektiver.

Og hvornår er vi ikke bedst? Når vi undlader en eller flere af de nævnte ting. Eksempelvis har vi somme tider brugt krudt på at lave rene overblikshistorier på sager, der ruller på dagsordenen, men vi oplever, at det ikke er dér, vi hverken kan eller skal gøre en forskel. For hvad, hvis det der fylder på dagsordenen, faktisk ikke er det vigtigste at tale om?"

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.