"Halvvejs igennem debatmødet rejser en lektor og tillidsrepræsentant fra biologi Jes Søe Pedersen sig op.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 21. december 2018 - 10:44 [1]

"Halvvejs igennem debatmødet rejser en lektor og tillidsrepræsentant fra biologi Jes Søe Pedersen sig op. Han indleder med at fortælle, at han aldrig havde troet, at dette tema ville blive relevant på hans institut – en kommentar, som afføder spredt latter i salen.

Men så skete det alligevel for to dage siden, at en gruppe studerende klagede over hans kollega. Kollegaen underviste de studerende i statistik og skulle forklare, hvad en stikprøve er. Til det brugte han eksemplet, at man kan sammenligne højden mellem mænd og kvinder, og stikprøven kunne eksempelvis tages blandt de mandlige og kvindelige biologistuderende.

Underviseren modtog kort tid efter en klage, hvor en gruppe studerende skrev, at det var upassende, at underviseren brugte mænd og kvinder som eksempel i undervisningen. Årsagen var, at studerende, som hverken føler sig som mand eller kvinde, kan føle sig »stødt«."

Der er ne troll eller en sjw på biologi.

Betalingsartikel.

https://www.information.dk/indland/2018/12/debatmoede-kraenkelsespolitik-paa-koebenhavns-universitet-nultolerance-farligt-ord

Kommentarer


          Jan Bruun Andersen
        s billede

Hmm. Når jeg hører "biologi" og "stikprøver" så tænker jeg på kanyler og ikke på statistik.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.