"Hold nu kæft.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 7. oktober 2017 - 15:22 [3]

"Hold nu kæft. 95% af det der står i artiklen er direkte vrøvl. Tror simpelthen ikke at vedkomne der har skrevet det, forstår de helt basale principper i en HT. " siger Thomas. Jeg ville sætte vrøvleprocenten til 60, men alligevel fremhæve denne Elektronista-artikel som - om ikke fake news - så incompetent news.

https://guide.dba.dk/tech/derfor-er-gamle-hojtalere-federe-end-nye

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Og så kan jeg jo bruge lejligheden til at gøre opmærksom på at gode højttalere aldrig nogensinde i verdenshistorien har kostet så lidt, som de gør nu. Højttalere, der i dag lyder ca. lige så godt som de gjorde ved fødslen og ca. lige så godt som 2017 bedre koster håndører. Var det ikke fordi vores hus allerede er fyldt til randen, ville jeg tage til Roskilde efter

dba.dk - Højttaler, Avance, Sigma 680 mk2, Spiller fint og flot...

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Jeg synes nu ellers at Christiane Vejlø plejer at holde et højere niveau end dette sponsorerede skriv. Men det er da rigtigt at billigste moderne bluetooth højtaler har svært ved at matche bassen fra en stor højtaler der engang var ganske dyr.

Afhængig af smag, er det mest sande nok "Og så er træpanelerne jo også med til at skabe den retro-hipness, der gør, at man overhovedet har lyst til at placere sådan et par kasser i sin stue."

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.