Hvis din vinhandler har svært ved at skaffe gæret druedrik med en alkoholprocent på 14% til 60.000 kroner pr.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 16. november 2018 - 7:27 [4]

Hvis din vinhandler har svært ved at skaffe gæret druedrik med en alkoholprocent på 14% til 60.000 kroner pr. flaske - se her:

https://www.christies.com/salelanding/index.aspx?intsaleid=27678&sid=ce9c0809-b6c9-46bc-9c25-cd68db5a058a&action=sort&sortby=ehigh

Kommentarer


     Lars Larsen
    s billede

Gammel Madeira smager skønt. Det holder rigtig godt.

Steven Snedkers billede

Kunne man opnå samme effekt med ny Madeira og ekstra aroma (fx. sovsekulør og sukker)? En snedig mand burde kunne lave samme smag som alder+udgift giver.

Jeg har selv været for doven til at lave mine 12 års/2års whiskyer om til 18 års (eller bedre/lissågodt). Men jeg tror klart at det er muligt. Man kan smage forskel, men prissedlen er det eneste der siger om det er bedre eller værre. Ikke sandt?


     Lars Larsen
    s billede

Steven Snedker nogen vil jo mene, at prissedlen afgør om det er bedre. Til fredagens vinsmagning med fire venner havde vi blændet vinene af og diskuterede prisen. Nu kendte vi beløbsrammen men vi lå lavere i pris. Jo mindre viden jo billigere vin var vores konklusion (efter 5-6 flasker 😉)

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.