"I do sometimes wonder why the Ayatollah’s advance guard in places like Berkeley don’t just move to Qom and be done...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 25. juli 2017 - 5:22 [6]

"I do sometimes wonder why the Ayatollah’s advance guard in places like Berkeley don’t just move to Qom and be done with it."

https://blogs.spectator.co.uk/2017/07/richard-dawkins-is-dragged-into-americas-tedious-free-speech-war/

Kommentarer


     Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér
    s billede

Det er også svært med Dawkins, synes jeg. Jeg har læst en af hans bøger, en bunke af hans artikler og set en del TV om ham - og nu kan jeg ikke klare hans arrogante, nedladende facon.

Han har ingen forbehold for formuleringer som 'hvor meget idiot skal man være for at..." - så jo, jeg mener, at han ret rundhåndet uddeler 'abusive speech', blot ikke differentieret.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér - Jeg synes at det er mere interessant om han har ret, end at kritisere at han en sjælden gang i frustration finder den skarpe tone frem.


     Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér
    s billede

Jeg har sympati for hans oprindelige projekt, men - måske var det en fase, men han virkede så forelsket i sit eget spejlbillede, at det var en højere prioritering at være en douchebag...

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér - Det er meget langt fra min oplevelse ud fra at jeg har set ganske meget. Twitter-tonen er jo generelt mere kantet, og han er bestemt ikke slem dér, heller. Det kan ikke være et ideal at snakke folk efter munden.

Steven Snedkers billede

Jeg kender ikke meget til Dawkins (har set lidt Youtube hist og pist) men vil dog alligevel komme til hans forsvar. Jeg støtter op om 76-årig professorers ret til at miste tålmodigheden med uredelige mennesker og tale lige ud af posen. Og jeg tror at det - som med så mange andre - slet ikke er så slemt fat med hans snak, hvis man går til primærkilden.

youtube.com - Hate E mails with Richard Dawkins

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.