Inglorious Basterds er ikke en supergod film.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 4. august 2017 - 5:56 [3]

Inglorious Basterds er ikke en supergod film. Plottet er lidt for enkelt og dumt. Men der er nogle fantastiske scener, dialoger og skuespillere spredt ud over filmen. Den kommer i aften på DR2 og vil formentlig rigtig gerne optages af dig og TV4ever. Så kan du altid nyde de første 20 minutter igen og igen. For de er mesterlige.

DR.K har så Der Amerikanische Freund. En gammel Wim Wenders thriller, der skulle være udmærket.

Fortiden (lørdag, dr.k) skulle så til gengæld være en rigtig god film., mens meningerne er mere delte om "Pige med perleørering og tykke læber".

NRK har en libanesisk komedie (forvent intet sofistikeret, højst noget velment) og - tja - ikke rigtig noget nyt siden sidste uge.

Det samme gælder SVT. Ikke noget nyt og ikke noget rigtig spændende.

Måske man ligeså godt kan se på regnmålere, der fyldes, hele weekenden.

https://www.youtube.com/watch?v=AvtOY0YrF-g

Kommentarer


     Christian Brix
    s billede

Har aldrig brugt det før - men har pludselig brug for det i aften. Og så til at redde os fra en større krise: Muligheden for at se Disney Sjov en anden dag. Jeg vidste præcis, hvem jeg lige skulle slå op for at finde navnet på programmet - så mange tak for det, Steven! :)

--> NU er det installeret, skemaet opsat til optagelse af DR1 live i rette tidsrum, men bliver "nervøs":

I App'en vises ikke live TV, men blot "Click to enable Adobe Flash Player".. Klik hjælper i øvrigt ikke.. Betyder det, at det ikke kommer til at fungere? Eller optager TV4ever bare "direkte fra kilden", uafhængigt af hvad browseren kan (eller rettere ikke kan) vise?


     Christian Brix
    s billede

Ahhh, nu tænkte jeg endelig så langt som at åbne DR TV live direkte i Chrome - og her kan jeg så tillade Flash at køre. Så kører det også i TV4ever efterfølgende - og jeg er mere fortrøstningsfuld. :-)


     Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér
    s billede

Den plejer at gribe fra kilden.

Jeg bruger den her fra Transsylvanien, hvorfra den ikke ellers vil streame.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.