Kan danskernes brug af Popcorn Time reelt have kostet filmproducenterne mere end 0,211 milliarder kroner?

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 8. juli 2017 - 7:11 [5]

Kan danskernes brug af Popcorn Time reelt have kostet filmproducenterne mere end 0,211 milliarder kroner? Hvis lille Peter ser "Klovn - The movie" uautoriseret, er der jo næppe tale om en reel mistet indkomst på 21,10 kroner. Har danskerne mon sammenlagt været i stand til at se danske film ulovligt 10 millioner gange i den tid det tog Johans S og kumpaner at lænse kunstnerne for 0,211 milliarder kroner?

http://ekstrabladet.dk/112/bagmandspolitiet-tre-advokater-bag-svindel-til-211-millioner-kr/6736536

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Det meste er forarbejdning og forsendelse. Avancen på streamingrettigheder til Netflix og Filmstriben er endnu mindre end på avancen på dvd.

dvdpriser.dk - Klovn: The Movie

Steven Snedkers billede

Det bedste værn mod uautoriserede kopier er rent faktisk at udbyde autoriserede kopier. Playpilot viser hen til autoriserede kopier af film og priserne går fra 0 til 100 kroner. Jeg har lejet et par film hos Blockbuster til 19 kroner og været fint tilfreds

Internetforbrugeren.dk - Få tiltrængt film- og serieoverblik med Playpilot

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Ja, der er kun få der foretrækker det sorte marked, hvis det hvide er mindst ligeså nemt og hurtigt. Og det segment er der alligevel intet marked i. Det vil sige at oprethavsadvokater har stor interesse i at "opdrage" filmproducenter til ikke at gøre det brugervenligt at streame.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

De må have været fans af Alan Greenspan, der i sin indsats for at bremse Brooksley Born sagde: "Well, you probably will always believe there should be laws against fraud, and I don’t think there is any need for a law against fraud".

dailykos.com - Greenspan: "[no] need for a law against fraud"


          Peder Madsen
        s billede

Rettighedshaverne er mestre i fake news og propaganda, forfinet gennem årtier. En overgang fik de forbudt enheder, som kunne skrive på CD'ere, senere fik de indført blankbåndsafgift. Snart skal vi betale ekstra når vi køber en smartphone, en minister fra Liberal Alliance (sic) sørger for det. Så skal vi have besværet med at indsmugle smartphones fra udlandet...

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.