Kan du finde på et godt navn (eller en god eufemisme) for de her granitglober, der nu sættes op omkring vort...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 10. august 2018 - 7:07 [5]

Kan du finde på et godt navn (eller en god eufemisme) for de her granitglober, der nu sættes op omkring vort folketing? De burde have et folkeligt navn (og eufemismerne er også interessante at udforske)

https://twitter.com/Birgitte1234/status/1027262702408921091

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

De kunne måske kaldes for "Folketingets brikker", som hentydning til talemåden med at have brikker at flytte med, blot at de ikke engang kan flytte med deres brikker.


          Peter Mørk Andreasen
        s billede

Hvis der er 179, så ville det være passende at kalde dem for betonhoveder / granithoveder alt efter materialevalg. Hvis ikke der er 179 vil det være passende alligevel.

Steven Snedkers billede

Betonhoveder er faktisk en bedre idé en betonglober. Jeg så gerne karikaturer af relevante religiøse og verdslige despoter uden for folketinget. Terroristerne ville have ondt ved at køre ind i deres idoler og den almndelige befolkning kunne blive mindet om faren ved dårlige politikere. Og politikerne kunne blive mindet om effektive, men dårlige, politikere.

en.wikipedia.org - Moai - Wikipedia

Steven Snedkers billede

179 betonhoveder kunne også symbolisere folketingspolitikerne. Så kunne folk sætte blomster og tænde lys, ved den, der havde gjort noget godt for nylig.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Hoveder ville være en voldsom invitation til konstant indsats for at lave graffiti. Og despot-motiver ville være at blæse til kamp for at lave maksimalt med memes om at det er hvad det danske folketing står for.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.