Man var ond ved arbejderklassen og ødelagde deres tilværelse med lavere løn, færre rettigheder, mere konkurrence,...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 29. juni 2016 - 12:36 [5]

Man var ond ved arbejderklassen og ødelagde deres tilværelse med lavere løn, færre rettigheder, mere konkurrence, endnu mere væmmelige, voldelige ghettoer. Så hævnede de sig og trak landet, kontinentet med sig i den rasende ud-af-det-hele, giv-mig-mit-land-tilbage-protest.

https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2016/06/27/the-losers-have-revolted-and-brexit-is-only-the-beginning/

Kommentarer


          Jan Bruun Andersen
        s billede

Og jeg som troede at arbejderklassen var 100% for fine principper som international solidaritet og ret til en ordentlig levestandard. Men det gælder åbenbart kun så længe den er garanteret en årlig økonomisk fremgang på 1,3%? Hvis ikke, så skide være med verdens fattige mennesker? Bare jeg får mit?

Steven Snedkers billede

Som jeg ser det. Hvis vi nu tror på, at vi trækker på samme læs, men jeg får 1%s lønfremgang mens mellemlederen får 50% lønfremgang over tre år (eftervederlag, resultatløn, bonus, billige aktier etc.). Hvis mit Vollsmose eller Tåstrup omdannes til en utryg slagmark... Så føler jeg mig snydt og vil ud af det hele.

Det er sket i England og kan også ske i Danmark.

Hvad angår international solidaritet... Den er for de fleste andenviolin i forhold til den nationale solidaritet. Det er noget, man tænker på, når det fungerer fint hjemme.

Steven Snedkers billede

Vollsmose var engang fint: "Parkerne i beton og gule mursten i udkanten af Odense var dengang et attraktivt sted for mange etnisk danske middelklassefamilier. Lejlighederne var store, og der var udsyn til grønne enge, skov og en sø."

http://subsite.fyens.dk/wp/vejen-helvede-gaar-via-sartre/

Steven Snedkers billede

Men vi kan bare lade den gamle diskussion diskutere for os i dag og holde fri.: Hvis man nu er bager, supermarkedsindehaver eller skatteyder i Taastrup ser man helst at en mand fra Taastrup...

Steven Snedkers billede

Her er endnu en EU-historie, der kan give arbejderklassen lyst til at forlade EU og middelklassen lyst til at aspirere endnu vildere.

http://nyheder.tv2.dk/2014-07-16-eu-vikarer-faar-24-mio-for-seks-ugers-arbejde

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.