MeWe og deres begynder/evighedsvanskeligheder. Fin tråd.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 30. november 2018 - 12:39 [13]

MeWe og deres begynder/evighedsvanskeligheder. Fin tråd.

Originally shared by Edward Morbius

MeWe: A Trip Report

Among the more frequently mentioned G+ alternatives at the Google+ Mass Migration community, and others, is MeWe, billing itself as "The Next-Gen Social Network" and the "anti-Facebook": "No Ads, No Political Bias, No Spyware. NO BS. It is headed by professed Libertarian CEO Mark Weinstein.

As the site reveals no public user-generated content to non-members, it's necessary to create an account in order to get a full impression. I thought I'd provide an overview based on recent explorations.

This report leads of with background on the company, though readers may find the report and analysis of specific groups on the site of interest....

Continued, at length, at Reddit:

https://old.reddit.com/r/plexodus/comments/a1jqsy/mewe_a_trip_report/

Kommentarer


     Peter Lyberth
    s billede

Jeg er på mewe og egentlig tilfreds...

Men telt grundlæggende tror jeg sociale medier er på vej ud. Andre sociale medier end defacto standarden Facebook.


     Edward Morbius
    s billede

/sub


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

Så vidt jeg kan forstå tråden, så antager de at MeWe har politisk slagside fordi de politiske grupper som brugerne har oprettet tilsyneladende hælder mest til højre/Trump/Brexit(?)

Men den præmisse er fuldstændig falsk, så længe brugerne på MeWe også kan oprette alle de venstre/anti-Trump/Stay grupper de har lyst til.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Det er da rart at få sine fordomme om stedet ganske bekræftet. Mere bekymrende end den voldsomme bias i hvem der har fundet ly dér, er måske omkring hvem som er blevet smidt ud på basis af ytringer "The only common story seems to have been talking religion with strangers. It's not a good idea to cite Bible verses to show it's incoherence, the other party complains and you're out...".

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Peter Mørk Andreasen - Antagelsen er ikke at MeWe som sådan har politisk slagside, kun en observation af en voldsom slagside for et stort flertal af hvem som har følt sig draget.


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

Det kan vel ikke være specielt kontroversielt at Trump og Brexit tilhængerne er i overtal, da begge faktisk har mønstret et flertal i befolkningerne ved folkeafstemninger?

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Vi taler jo ikke "blot" om flertal, men om tæt på absolut dominans i de politiske grupper. Og faktisk havde Trump ikke et flertal i befolkningen, men fik tværtimod 2,87 mio færre stemmer.


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

Jeg kan stadigvæk ikke se det kontroversielle. Det ville i min bog være værre hvis MeWe gav sig til at censurere politiske grupper med helt legale politiske synspunkter.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Hvem har påstået at det er kontroversielt?

Det er blot en observation af hvilket publikum der (slet ikke overraskende for mig) har absolut dominans. Altså at det næppe ville være et godt sted at søge deltagere af en anden politisk observans, hvis det handler om at mødes med nogen udenfor sit eksisterende netværk eller specifikke interesser.

Selv om det næppe kan kaldes mere end anekdotisk, synes jeg at det lyder mere kontroversielt med den nævnte hurtige eksklusion af brugere der er kritiske omkring kristendom.


     Peter Mørk Andreasen
    s billede

I den månedstid jeg har været der, har jeg fuldt ud set lige så mange forskellige politiske holdninger som på g+ uden folk er blevet uvenner af den grund, og hvad angår eksklusion pga. uenighed om religion, så har jeg indtil videre ikke hørt om andet end løse rygter om ekskluderede brugere der selv mente at det vist nok måske godt evt. kunne være ...

Steven Snedkers billede

At lave et nyt netværk og tiltrække de store og populære på de gamle netværk, må være snart sagt umuligt. En af mine kunder har 24.000 følgere på FB. Ingen grund til at flytte nogetsteds hen.

At lave et nyt netværk og tiltrække de udstødte fra de gamle netværk, må derimod være meget let.

Jeg håber snart på at få skrevet min historie om eksportmulighederne fra G+; vor synkende skude/bænk på Algade.


     Jan Bruun Andersen
    s billede

Steven Snedker - der findes vel egentlig bare 2 anledninger til at være med på disse moderne sociale netværk:

1. For at kunne udbasunere sit eget budskab.

2. For at kunne deltage i diskussioner.

Jeg vil påstå at en kunde som har 24.000 kontakter på Facebook ikke har tid til at deltage i diskussioner med alle disse kontakter. Derfor bliver Facebook primært en kanal til envejskommunikation for denne gruppe af anvendere. Og det er fint nok for Facebook er en stor og effektiv platform for at sprede sit budskab. Men at kalde det for at anvende et socialt netværk er fejlagtigt.

For (os) andre, så er størrelsen ikke så vigtig. Det er engagementet og kvaliteten på deltagerne i diskussionerne som er vigtige. Vi er sociale (selvom vi også gemmer os bag skærmen).

Analogien med hestelorten og de 1000 fluer er værd at huske på.


     Edward Morbius
    s billede

Steven Snedker Size is not the only metric of network value. If their 100, or 20, top accounts are elsewhere, they'll move.

The clue, and valued accounts, leaving a network, precipitate its decline.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.