Midjourney er hævi

Steven Snedkers billede
Af Steven Snedker den 15. juni 2022 - 15:43 [0]

Jeg har før kurret over hvor vilde billeder Midjourney laver. Masser af farver. Masser af drama. Masser af uhygge. Ikke så god til simpel skønhed.

Her er et udvalg af billeder fra en af mine med-Midjourney-brugere. Han sidder og stiller Midjourney samme spørgsmål/opgave igen og igen og det er fascinerende at se hvor meget svaret/løsningen varieres fra gang til gang.

Med Midjourney og slige opfindelser vil man engang formentlig kunne få sit eget, personlige, nummerede hævi-cover, når man køber musik. Den masseproducerede vare kan blive unik - og dermed, måske, lidt mere værdifuld.

Omvendt vil folk måske blive trætte af al det syntetiske hævi-noget. Selvom de næppe kan se forskel på det maskingenererede og det menneskegenererede i en del genrer.

Det er hjernelammende så dygtig Midjourney er. Du kan læse om det på Midjourney AI er vores gratis illustrator, se på billeder her og følge den lille serie.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.