"Min første større afsløring som journalist var et år inden jeg begyndte på journalisthøjskolen i år 2000 i Gaffas...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 23. marts 2016 - 7:03 [4]

"Min første større afsløring som journalist var et år inden jeg begyndte på journalisthøjskolen i år 2000 i Gaffas søsterblad Soundcheck. Jeg afslørede, at musikbranchen gennem Johan Schlütters advokatfirma havde hyret jurastuderende til at gå undercover alle under navnet Peter Jensen, hvor de brugte agent provocateur metoder til at få unge ned til 15 år til at lave piratkopier til dem. De gik op til en ung som spillede et nummer og plagede dem derefter. Nogle gange i ugevis for at brænde en cd med nummeret til dem. Og når de så havde nummeret mødte de op med fogeden ransagede teenagerens værelse og sagsøgte dem for flere hundrede tusinde. Det hele var fulgt op af en annoncekampagne ved navn VI SAGSØGER DIG LANGT IND I HELVEDE. Allerede dengang opdagede jeg, at han gik helt til grænsen. Min fine ven René Thalund bakkede op, da advokatfirmaet gik til modangreb. Det gør advokater ofte. Fuldstændig drukner dig i uigennemskuelige paragraffer."

https://www.facebook.com/lars.fogt/posts/10154086521489901

Kommentarer


     Malthe Høj-Sunesen
    s billede

Det er jo ikke at gå til grænsen. Det er at gå så langt over den at man ikke ville kunne finde tilbage igen.

... hvilket vel egentlig ganske godt forklarer hvorfor firmaet gik konkurs.

Steven Snedkers billede

De faldt ikke på tilsidesættelse af god advokatskik. Ovenstående var bare begyndelsen på 15 sure år for både kunstnere (der blev løjet for) og forbrugere (der blev forfulgt).

De faldt på at snyde de forkerte mennesker for penge.

Uden nogen sammenligning i øvrigt har jeg også på fornemmelsen at en anden konge ikke falder på lovbrud men på, på et tidspunkt, at skylde de forkerte mennesker penge: https://www.facebook.com/gimitheboos


     Malthe Høj-Sunesen
    s billede

Steven Snedker falder 3 meter ned, måske?

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.