Mon ikke fælleskassen tager permanent skade her?

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 7. januar 2017 - 8:30 [3]

Mon ikke fælleskassen tager permanent skade her? Ikke alle kommer i arbejde igen og de færreste til højere løn. Store firmaer betaler væsentlig laver skat end mennesker.

Nettoresultat: færre politibetjente og flere huller i vejene. Medmindre skatten sættes kraftigt op for de resterende skattebetalere.

https://www.theguardian.com/technology/2017/jan/05/japanese-company-replaces-office-workers-artificial-intelligence-ai-fukoku-mutual-life-insurance

Kommentarer


          Jan Bruun Andersen
        s billede

Kan det blive meget værre hvis der bliver flere politibetjente?

"De knap 2900 sigtelser for indbrud, som politiet rejste i første halvår 2014, svarer til en opklaringsprocent på 16,7, mens de knap 2000 sigtelser, som politiet rejste i første halvår i [2015] svarer til en opklaringsprocent på 13,8."

- http://nyheder.tv2.dk/krimi/2015-09-03-politiet-opklarer-faerre-indbrud-end-tidligere

Og hvis vi ser på politiets indsats i den anden ende, ved f.eks . kinesiske statsbesøg, så er det heller ikke noget som ligefrem fremkalder beundring for deres arbejde.

Steven Snedkers billede

Politiet er nu generelt meget nyttigt. De forsvarer/undertrykker de fattige/rige i henhold til landets demokratisk vedtagne love. Omend jeg har hørt, at de har et blindt øje.

Steven Snedkers billede

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.