Nok et mysterium til lænestolsdetektiverne

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 6. september 2016 - 19:31 [7]

Nok et mysterium til lænestolsdetektiverne

http://pov.international/hvem-har-skrevet-karina-ps-bog/

Kommentarer


     Peter Lyberth
    s billede

Hun er en kæmpe klovn som jeg ikke helt forstår folk bruger så megen tid på.

Man skal være både dum og grim, hvis man troede på det ævl hun lukkede ud,


     Peter Lyberth
    s billede

Artiklen er rigtig udmærket.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Det virker plausibelt at hun har fået "redaktionel hjælp" til sproglig og ideologisk opstramning i 180grader miljøet.

Er det ganske tilfældigt at Trump kampagne billedet kom som illustration her? Han har jo også et ret kreativt forhold til sandheden.

Steven Snedkers billede

Nej Johnnie Hougaard Nielsen . Jeg synes ofte, at jeg kan gøre det bedre end billedredaktøren og nogle gange får jeg også muligheden.

Steven Snedkers billede

Knausgaard skriver heller ikke konsensus-sandheden. Han skriver den gode historie i jagt på en eller anden følelsesmæssig mening. Der sker ikke meget i disse kilometerlange rejsebeskrivelser, nytimes.com - Karl Ove Knausgaard Travels Through North America - The New York Times , men det er godt skrevet. Og det er noget lidt andet end at strømline falske anklager pr. neger/ghostwriter i et (forholdsvis rabiat) politisk projekt.

Steven Snedkers billede

Men hvem ved. Det kan være at arbejderklassen i Fredericia bruger blodet fra middelklassebørn i deres ritualer en.wikipedia.org - Blood libel - Wikipedia, the free encyclopedia

Karina må vide det.

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Jeg boede i Fredericia i perioden, og fra mine besøg i Korskærparken må jeg tilslutte mig koret af dem som ikke genkender hendes beretning om området som en hårdt belastet ghetto. Stereotypt socialt betonblok-byggeri med hvad dertil hører, såsom velfungerende mennesker fra socialgruppe 4 og 5, og da også et behersket segment hængende i det sociale sikkerhedsnet. Men med årene er det jo blevet "sortere" i disse blokkvarterer.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.