Og så en lille opgave til lænestolsfrenologerne/accentjægerne/modepolitiassistenterne: hvilket land kommer...

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 8. november 2017 - 17:23 [4]

Og så en lille opgave til lænestolsfrenologerne/accentjægerne/modepolitiassistenterne: hvilket land kommer interviewerne fra?

Bonus til de, der kan sandsynliggøre det med et link.

(styg kampagne i øvrigt)

https://www.elgiganten.dk/cms/singleday/singles-day/

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Jeg så dem og min svensker-radar bippede uhørt højt (kranieform, påklædning - ikke så meget accent)... Og tænkte: versioneret!

https://lh3.googleusercontent.com/a8N-KoeSV4tIMPHdy8-CQlF-2pryI5w7RTUKrnvV1d5wFINxT2h2btUkLXqrMDyTvZF_y3aKowbkQychW_-faNoNuPsF8HryIwou=s0

Johnnie Hougaard Nielsens billede

De måtte jo være skandinaver, hvor også jeg meget klart associerede til Sverige, bl.a. pga hårstilen. Accenter hører jeg kun hvis det er virkelig udpræget. Da det jo ikke er bare lige at finde et par (af mig) ukendte ansigter, så jeg efter om der var mere kampagnemateriale, og så skulle der jo bare et par ganske svensk-klingende ord i starten til for at aktivere min confirmation bias.

Den "fede jødes" råben fra vinduet var uden betydning, da den jo ganske rigtigt er versioneret til hvert af kædens kernemarkeder.

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.