OK, det her fremhæver jeg ikke fordi det er fredag, for at drille eller lignende.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 16. november 2018 - 21:26 [2]

OK, det her fremhæver jeg ikke fordi det er fredag, for at drille eller lignende. Jeg fremhæver det fordi det er fedt. Sådan cirka hele dynen. Hr. Professoren tænker live og på høj tniveau og det er godt at se.

Jeg kan tidskode det, deklarere det og i ny og næ personrette det.

0:00 At tænke højt live er som at spille jazz, masser af øvelse og interesse giver fedt resultat og fed oplevelse for alle. Enig. Elsker at se professorer og komikere køre på fuld hjerneeffekt. Folk vil se thought in action, logos in action, linedansren. Har dog også tænkt på det som opera, Nogle gange kedelige skalaer, men pludselig de fedeste temaer, der væver sig ind og ud mellem hinanden og der er lige et glimt af større sandhed om hjørnet.

10:20 Hvornår blev Hr. Professoren en seriøs person? Peterson Origins. En dejlig fortælling.

17:00 De frie samfunds syge angreb på komikerne.

21:38 Count Dankula-affæren. Fortrinligt forsvar. Med helt fortjent ros til Sarah Silverman. Sætter fingeren på ulækkert politikersprog/tænkning. Særlig nyttig for Peter Lyberth og Peter Brodersen.

28:10 Hvad er det bedste ved at turnere rundt? Folk kommer og fortæller fantastiske historier. Igen særlig nyttig lytning for Peter Brodersen og Peter Lyberth. Alt det der nihilisme stinker.

34:12 Hvad laver Hr. Professoren, når han skal more sig? Laver fis med andre intelligente mennesker. De bedste interviewere er komikere. Working class half-witted one upmanship er også blandt mine allervarmeste minder.

38:30 Får Jordan Peterspn-historien en lykkelig slutning? Det ved han http://ikke.De mest spændende reflektioner ligger omkring 41.

46:30 Om omgang med problemer

Alt i alt fortrinlig underholdning for folk på mit niveau og med min socioøkonomiske baggrund.

https://www.youtube.com/watch?v=sCHhgwRkY3Y

Kommentarer

Steven Snedkers billede

Og som en lille imødekommenhed, en tribut: klar påvisning af steder hvor Hr. Professoren snyder på vægten. Endda foredraget af en autoritetsforladt. Jeg vil dog, som Sam Harris, stadig sige at 90% af det, der kommer ud af Jordans mund er morsomt og brugbart og jeg kan stadig være ligeglade med de 10% der ikke huer mig. Det samme gælder i øvrigt Sam Harris. 90% er fedt (og han er også fantastisk i konversationer), 10% er ikke så overbevisende. Men det er sgu' en meget fin score. Ve os! Hil os! Decouplernes vinde blæser!

blog.goodmetaphysics.com - Jordan Peterson, Truth and the beauty of the Metaphysics of Quality

Steven Snedkers billede

Man kan kreere mange gode love på politisk niveau. Men hvis folk er svage/anløbne på personligt niveau er lovene ikke helt så meget værd

nyheder.tv2.dk - Kort efter afsløring af fødevarefusk - Domino's lukker syv butikker

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.