Protip: Facebook nu, begræd branden på Svinkløv Badehotel. +6 point på socialskalaen på 1-2 minutter.

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 26. september 2016 - 9:30 [7]

Protip: Facebook nu, begræd branden på Svinkløv Badehotel. +6 point på socialskalaen på 1-2 minutter.

http://nordjyske.dk/nyheder/svinkloev-badehotel-braendt-ned/d43858fc-5bb1-4ce4-88c8-3faa23ffb104/112/1513/galleri

Kommentarer

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Hvis der skal turbo på, kan det være ved at skrive en beretning om at de frygtelige mennesker, som har påsat branden, er set. Deres synlige kendetegn vælges efter at tilhøre en gruppe som egner sig til at lægge for had.

Steven Snedkers billede

Ah-ah , Johnnie. Noblesse oblige, faux pas og alt mulig andet fransk, jeg kan kaste efter dig. man blander ikke kravle-beskeder med træde-beskeder.

Punkt 1: det bliver for gennemskueligt.

Punkl 2: det giver en dårlig stemning og publikum er mere valne ved et "Synes godt om".

Man kan dog sagtens fantasere om undløbne sigøjnere i næste meddelelse 4 sekunder efter (og score lidt færre "Synes godt om" på det).

Det er ligesom almindelig skrivning: én idé pr. afsnit. Skæg for sig og snot for sig.

Brændt Svinkløv Badehotel er en enkelt anekdote (formentlig den eneste, evt. fiktiv) med vaseline på linsen. Om middelklassetryghed og evige sommerdage. Kæresteri i forrige årtusinde, ser ud til at trække størst applaus pt.

Jeg overvåger situationen.


          Malthe Høj-Sunesen
        s billede

Jeg har været ved badehotellet et par gange. Min familie er fra den egn; min far voksede op på Galleri Lien (nu Kunstcenter Lien) som min stedfarfar, Preben Tügel Hansen, drev indtil sin død i 2000.

Hvor mange trin op ad socialskalaen kan jeg kravle?

Johnnie Hougaard Nielsens billede

Den implicitte forudsætning er jo at have et netværk hvor det er ukontroversielt og umistænkeligt at lægge visse mennesker for had. Sådan meme-spredning viser jo ikke så få tegn på viral succes. Bagslag kan dæmpes ved at linke til indhold placeret hvor skribenten beskytter sig gennem anonymitet. På Trump'sk "people are saying".

Selvfølgelig har jeg ikke til hensigt at opfordre til sådan fanfiction, blot at observere hvad der sker i den postfaktuelle verden.

Steven Snedkers billede

Det er en jævn +6'er Malthe Høj-Sunesen. Dine besøg er uspecifikke og måske aflagt i barndommen. Det er duckduckgo.com - Proper girlfriend of bonafide sexgod, so committed that he's taking me on a full-blown mini-break holiday weekend. på DuckDuckGo der giver toppoint i dag. Til gengæld trækker barndom i galleri/kunstcenter-land væsentlig op.

Steven Snedkers billede

Da Vejlegården brændte var det fint for fagforeningsbegejstrede at mumle "forsikringssvindler" og fint for fagforeningsfjender at mumle "røde svin". Her er der vist ikke så stor sandsynlighed for urent trav (flere af mine Facebook-venner omtaler forpagterparret meget rosende (+2 points)). I sådan en situation, skal man ikke springe til had mod grupperinger, men samles om den øvre middelklasses symbol.

Det kunne i øvrigt også se ud som om der var noget mere på færde, som jeg ikke lige ved nok om. DR har nu 10 artikler (!) dr.dk - Forsikringskonsulent: Svinkløv Badehotel risikerer selv at skulle til lommerne . TV2, der producerer en serie kaldet Badehotellet, er kun oppe på 4 http://nyheder.tv2.dk/2016-09-26-badehotellets-producent-det-er-en-tragisk-begivenhed

Steven Snedkers billede

Åh, hvis gerningsmanden ikke var fundet, kunne man køre en lang, spekulativ "Nice strandpromenade"-parallel på nyheder.tv2.dk - Official kørt ned under motionsløb i Køge - ville stoppe bilist

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
👍

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.