Revealed: the $2bn offshore trail that leads to Vladimir Putin

Steven 🌞 Snedkers billede
Af Steven 🌞 Snedker den 3. april 2016 - 20:22 [7]

http://www.theguardian.com/news/2016/apr/03/panama-papers-money-hidden-offshore ⟲

Kommentarer

Steven Snedkers billede

"Af dokumenterne fremgår det, at mange af de direktører, der fungerer i adskillige virksomheder i Panama, også går igen i mange af Nordeas kunders selskaber. For eksempel har én af stråmændene, Leticia Montoya, ifølge Panamas åbne selskabsregister været direktør i mere end 10.000 selskaber på én gang.

- I min verden viser det med al klarhed, at det her ingen realitet har på sig. Overhovedet. Der er ikke nogen, der kan være direktør i 10.000 selskaber ad gangen. Det er et kunstigt set up, siger Thomas Rønfeldt."

http://www.dr.dk/nyheder/penge/nordea-hjaelper-kunder-med-skattelykonstruktioner ⟲

Steven Snedkers billede

"Ifølge Mossack Fonsecas egen opgørelse sad Vianca Scott i maj 2012 – 7 år efter sin død – i bestyrelsen for 609 selskaber alene blandt dem, firmaet havde stiftet for klienter i Luxembourg og Genève. Så sent som i december 2013 konstaterede Nordea, at Vianca Scott optrådte i et selskab, Westafrica Holdings.

Jonas Torp, talsmand for Nordea Luxembourg, afviser, at den døde og de mange bestyrelsesposter viser, at selskaberne er kulisser, befolket med stråmænd. Han understreger, at bestyrelserne stadig opfyldte kravene, trods det døde medlem."

http://politiken.dk/oekonomi/ECE3143672/panama-finte-doed-kvinde-sad-i-bestyrelsen-for-30-selskaber/ ⟲

Tilføj kommentar

Ja, dette er et dumt spørgsmål med et nemt svar, men det er der kun fordi spam-robotter er for dumme til at besvare den slags, mens mennesker ikke er.
đź‘Ť

Log ind eller registrer dig for at lægge langtidsholdbare, konstruktive kommentarer.
Registrerede brugere får bedre editor og flere likes.